Vacante

#sfantul valentin #vacanta

Vacante romantice de Sfantul Valentin

Ofertele de Sfantul Valentin au aparut inainte de sfarsitul lui 2007. Daca vrei sa-i faci o surpriza persoanei iubite, trebuie sa te grabesti. Preturile incep aproximativ de la 250 euro pentru un sejur de 2 nopti si pot depasi 1000 de euro, la destinatiile exotice.

Vacante romantice in tara

In Romania poti alege o vacanta la munte . Va astepta o camera amenajata si decorata special pentru o seara si o noapte pline de romantism. Surprizele pregatite de hoteluri sunt nenumarate, de la petale de trandafiri la uleiuri aromate, de la inimioare de ciocolata la sampanie, de la deserturile surpriza, preparatele afrodisiace sau biletele de dragoste la muzica ambientala ... O vacanta de 3 zile te costa 640 RON, la un hotel de 3 stele, in statiuni precum Poiana Brasov sau Predeal. In pret este inclus micul dejun. In Sinaia o camera la o pensiune te costa mai putin, in jur de 230 RON pentru un sejur de 3 zile. Tot in tara poti sa mergi cu persoana iubita la un centru spa . Te vei rasfata timp de 3 zile intr-un centru cu jacuzzi, bai de flori, sauna, fitness, masaje belineze, tratamente de estetica corporala, cromoterapie . Pentru 325 euro de persoana ai inclusa o cina romantica si o vacanta la un spa in Prahova. In zona Sibiului un pachet este propus la 460 euro, la o pensiune de 3 margarete.

Vacante romantice peste hotare

Chiar daca este un cliseu, Parisul nu poate lipsi din lista destinatiilor de vacanta pentru Ziua Indragostitilor. Cine l-a vazut macar o data stie cat de apetisanta este aceasta capitala decadenta. musee de l'erotismeVrei sa-ti inciti maxim partenerul ? Atunci mergeti impreuna la Muzeul Erotismului. Pentru doar 8 euro, veti admira exponate erotice de la arta religioasa antica si artefacte la piese contemporane.

Muzeul este deschis intre 10.00 si 02.00 a.m. Ofertele de 3 zile in Paris sunt intre 300 si 500 euro. In pret intra transportul cu un avion low cost, cazarea de 2 nopti la un hotel de 3 stele si micul dejun. Un alt muzeu la fel de potrivit pentru indragostiti este Rodin. Programul insa este mult mai scurt, asa ca incepeti cu el. O vacanta plina de intimitate si incarcata de istorie o ai la Venetia, la citta dell' amore. Daca ajungi aici, nu rata Puntea Suspinelor si Piata San Marco. Venetia are preturi la fel de atragatoare ca si Parisul. Pentru cele 3 zile romantice scoti din buzunar numai 190 euro. Ofertele includ cazarea la hoteluri de 3 stele. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea