Vacante

#vacanta

Vacante mari la preturi mici in noiembrie

Luna noiembrie este adesea mai putin favorizata din punct de vedere al ofertelor. Sezonul estival s-a incheiat si nu se incadreaza nici in perioada sarbatorilor de iarna. Cu toate acestea, un avantaj foarte mare il reprezinta vacantele la preturi incomparabil mai ieftine decat cele practicate in vara, pentru aceleasi destinatii.

Tunisia, o adevarata afacere

Una dintre tarile cu cele mai bune preturi este fara indoiala Tunisia. Daca vrei sa stai o saptamana, te costa aproximativ 180 de euro, la un hotel de 3 stele. In tarif intra cazarea, transportul cu avionul, micul dejun si asistenta turistica.

Un weekend de poveste pentru copilul tau halloween_euro_disney

Oferte avantajoase sunt pentru doua zile in Disneylandul din Paris. Daca micutul tau viseaza sa ajunga in lumea povestilor lui Disney, alege o oferta de weekend, la un hotel de 3 sau 4 stele. Preturile incep de la 250 de euro si includ cazarea cu mic dejun si intrarile gratuite in parcurile tematice ale Disneyland -ului. Nisipuri faraonice in Egipt egipt2Una dintre cele mai rentabile excursii , in comparatie cu preturile din vara, sunt cele din Egipt. O vacanta de 7 zile o gasesti la mai putin de jumatate din pret, pornind de la 400 de euro la un hotel de 5 stele, all inclusive. In plus, in suma ai asigurat si transportul cu avionul, asistenta turistica si ghidul vorbitor de limba romana.

Vacanta in metropola italiana milano2

Daca te atrag orasele europene si in special cele ale Italiei, atunci alege Milano. Ai posibilitatea sa faci excursii de o zi in restul Italiei, sau sa te bucuri de ceea ce iti ofera acest oras modern. O saptamana te costa aproximativ 400 de euro la un hotel de 3 stele, cu mic dejun. Transportul este inclus. Aici vei vedea a treia biserica din lume ca marime, Domul din Milano. Mai este foarte cunoscuta si gratie colectiei de statui de marmura, care se afla pe primul loc ca numar pe mapamond. Iubitorii de opera trebuie sa profite de ocazie si sa mearga macar o data la celebrul Teatro alla Scala.

Este bine sa stii

  • Tren Tunisia. Din Tunis in Sousse un bilet te costa intre7 si 9 dinari, iar durata calatoriei este de aproximativ 2 ore.
  • Limbii straine in Tunisia. Majoritatea vorbesc foarte bine franceza si destul de bine engleza, astfel incat te poti descurca usor.
  • Rezervari in Disneyland. Fie ca vizitezi Disneyland-ul intr-o excursie prin agentie, fie ca mergi pe cont propriu, te poti folosi de optiunea rezervarii locului la trenulete . Astfel vei evita cozile imense care se fac uneori si vei castiga mult timp. Pretul unui bilet de intrare in parc este de 46 euro pentru adultii si 38 pentru copii. Atunci cand il cumperi poti opta gratuit pentru varianta rezervare . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea