Vacante

#concerte #vacante la concert #concerte 2010 #oferte la concert #pachete de vacanta #marsilia

Vacante la concerte in 2010

Pachetele de vacanta la concerte continua sa fie cautate in 2010. Spre deosebire de anii trecuti, cand multe dintre acestea includeau si transportul, acum majoritatea asigura cazarea cu mic dejun si biletul la concert. Se poate opta astfel pentru un bilet, oferit la cerere sau achizitionat pe cont propriu.

Unele dintre cele mai cautate pachete de vacanta la concerte sunt cele pentru U2 Andre Rieu sau Thriller Live.


Concert U2 in Frankfurt, Munchen si Atena


Fanii U2 au posibilitatea sa asiste la spectacolul U2 din Frankfurt, de pe 10 august sau din Munchen, pe 15 septembrie. O alta varianta este si Atena. Un astfel de pachet de vacanta costa de la 295 euro de persoana, in functie de concertul ales si de tipul pachetului. In general acesta contine cazare de 2 nopti cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele si bilet la concert, conform agentiei travel Studio. La cerere se poate acorda bilet de avion. De asemenea, este posibila schimbarea perioadei de cazare si cazare la un hotel de categorie superioara.


Thriller Live in Londra


Unul dintre cele mai cautate si mai cunoscute concerte din acest an reuneste in Londra trupe live, dansatori de marca si performeri pentru a-i aduce un tribut lui Michael Jackson. Un pachet costa 298 euro de persoana, conform agentiei Travel Studio si include 2 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, biletul la concert si taxele locale.


Whitney Houston in Viena


Cei care nu au ajuns in Viena sau care doresc o scurta escapada in frumoasa metropola europeana si fanii lui Whitney Houston au ocazia sa o vada in concert pe 19 mai 2010, in Stadhalle Viena. Un pachet de vacanta costa de la 320 euro de persoana, conform agentiei CMB Travel si contine cazarea cu mic dejun (3 nopti intr-un hotel 3 stele) si biletul de intrare la concert.

 

Leonard Cohen, Marsilia


Daca nu ai ajuns inca in Marsilia (in fr. Marseille) si esti fan Leonard Cohen, o poti face chiar in martie. Marsilia este unul dintre cele mai vechi orase ale Frantei si detine unul dintre principalele porturi ale tarii. Orasul are panorame absolut spectaculoase, parcuri si gradini odihnitoare si o arhitectura care merita plimbari lungi pe jos. Amatorii de muzee gasesc aici exponate din perioade diferite, care vorbesc despre Artele Frumoase (Beaux-Arts) dar si despre traditiile marsilieze.

Un pachet de vacanta te costa 375 euro si asigura cazarea cu mic dejun si biletul la concertul Leonard Cohen, conform agentiei Captain Travel .


Oferte de vacanta la concerte

 

  • Leonard Cohen, Marseille, 7 martie 2010 – 375 euro, fara transport, Captain Travel.
  • U2, Frankfurt, Munchen, Atena – de la 295 euro, fara transport, Travel Studio
  • Thriller Live, Londra – 298 euro, fara transport, Travel Studio
  • Whitney Houston, Viena, 19 mai 2010 - de la 320 euro, fara transport, CMB Travel
  • Andre Rieu, Viena, 29 mai 2010 – 299 euro, transport inclus cu autocar, Bliss Travel
  • Bon Jovi, Paris, 16 iunie 2010 – 325 euro, fara transport, CMB Travel
  • U2, Istanbul, 6 septembrie 2010 – 216 euro, fara transport, 390 euro, cu bilet de avion, Bliss Travel
  • Eric Clapton, Munchen, 5 iunie 2010 – 282 euro, fara transport, Captain Travel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea