Vacante

#bliss travel #emol travel #captain travel

Vacante la concerte in 2009

Operatorii de turism propun pachete de vacanta pentru fanii interpretilor si formatiilor de muzica care sustin concerte peste hotare, in 2009. Ca in fiecare an, un astfel de pachet include transportul, cazarea si biletul la concert.

Vacantele la concertele din Europa, programate pentru 2009, fac parte dintre destinatiile si pachetele turistice inedite, vandute la Targul de Turism al Romaniei , conform unui ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania).

la concerte

Eagles, Berlin. In Berlin, pentru concertul . Oferta asigura biletul de avion (cursa low cost), biletul la concert (categoria 3), taxa de livrare in Romania si 3 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 3 stele. Doritorii pot opta pentru categoria 1 sau 2, pentru biletul de concert, cu loc pe scaun in tribuna. Pentru aceste categorii se percepe o taxa (supliment) de 40 sau respectiv, 15 euro de persoana.

• U2, Amsterdam. In Amsterdam, U2 sustine un concert in cadrul unui turneu mondial, "360°”, pe 20 iulie 2009 . O minivacanta incepe de la 396 euro de persoana si include transportul cu avionul, biletul la concert, in functie de categoria aleasa, 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele si un cadou surpriza, conform agentiei Bliss Travel . Daca vrei sa stii ce poti vizita in Amsterdam, gasesti informatii aici si aici.

Albumul “No Line On The Horizon”, al 12-lea lansat de U2, a ocupat locul 1 in topurile a numeroase tari. Mai multe detalii gasesti in articolul U2, “premianti cu coronita”.

• Beyonce, Budapesta. Fanii lui Beyonce au ocazia sa o vada aproape de casa, la concertul din Budapesta, de la sfarsitul lui aprilie. Gasesti informatii despre Beyonce aici. Cu aceasta ocazie, pot vizita unul dintre cele mai frumoase orase ale Ungariei. Detalii despre atractiile turistice gasesti aici. Pretul unui bilet incepe de la 60 euro + 10 euro, taxa de rezervare, iar pentru o camera la un hotel de 3 stele, pretul este de 45 euro de persoana, conform agentiei Emol Travel .

Oasis, Londra. In iulie, . Gasesti informatii despre Oasis aici.

Pretul asigura biletul de avion (zbor low cost), biletul la concert (intrare generlaa cu loc pe scaun), 4 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 2 stele. Pentru categoria 3 stele, minivacanta costa 550 euro, iar pentru 4 stele, 715 euro de persoana.

Alte oferte de vacanta la concerte:

AC/DC, Paris (12 – 15 iulie 2009): 568 euro (Boreal Tours)
Simply Red, Praga (22 – 25 mai 2009): 386 euro (Bliss Travel)
Bruce Springsteen, Viena (3 – 6 iulie 2009): 660 euro (Silver Tour)
Eric Clapton, Londra (23 - 26 mai 2009): 498 euro (World Travel Shop)
): 550 euro (Explore Travel)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea