Vacante

#1 mai #bulgaria #cipru #franta

Vacante de 1 Mai in strainatate

Ofertele de 1 Mai includ in general sejururi pe litoral, insa si posibilitatea de a combina aceasta minivacanta cu sarbatoarea pascala.

In cele mai multe cazuri, hotelurile ofera servicii balneoclimaterice, sau acces la centre spa, piscina si centre de infrumusetare. In marile orase europene se poate face shopping, de exemplu in Cannes, la magazinele de bijuterii si parfumuri.

1 Mai in Bulgaria

In Bulgaria, ofertele sunt asemanatoare celor pentru lunile de vara, cu sistem all inclusive si cazare intre 3 si 7 nopti. Preturile sunt atractive, pentru un hotel de 4 stele, o minivacanta costand in jur de 105 euro de persoana. Este cazul unui pachet de 5 zile in Nessebar.

Nessebar barciStatiunea adaposteste vechiul oras cu acelasi nume, cunoscut ca Perla Marii Negre. Plaja si imprejurimile sunt potrivite pentru vacante cu familia si copiii. Pentru ei exista piscine special concepute, animatori si servicii de baby-sitting .

Adultii au la dispozitie sali de fitness , terenuri de tenis, internet, centre balneo, saloane de infrumusetare. Sistemul de all inclusive este potrivit pentru familiile cu copii. Cazarea este gratuita pentru copiii pana in 2 ani.  

In Sunny Beach, un pachet de 5 zile costa de la 83 euro de persoana. Oferta include cazare intr-un hotel de 4 zile, cu demipensiune. Copiii pana in 2 ani au cazarea gratuita.

 

Ayia Napa Cipru1 Mai in Cipru

 

Daca vrei sa te distrezi, sa gusti din specialitatile locale, sa petreci si sarbatoarea pascala in alta tara, poti alege Cipru. O vacanta de 8 zile costa 648 euro de persoana. Pachetul include cazare la hotel de 4 stele cu demipensiune, transport cu avionul, transfer la biserica pentru slujba de Inviere, oua de Paste , supa traditionala cipriota (magiritsa), pasca, pranz festiv de Paste, muzica live.

In plus, printre facilitati se numara taverne, louge, masaj, solar, club de sanatate, teren de tenis si de squash, biliard, piscine pentru adulti si pentru copii, salon de infrumusetare, servicii business .

1 Mai in Franta

Monaco barciDe 1 Mai este posibil sa vizitezi marile capitale europene. Pentru Paris, o vacanta de 6 zile costa 560 euro de persoana. Pachetul include transportul cu avionul, transferul la hotel, cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, tur panoramic al Parisului cu ghid local, insotitor de grup.

Pentru a petrece Pastele si 1 Mai pe Coasta de Azur, trebuie sa platesti de la 649 euro de persoana. Pachetul include transportul cu avionul, transferuri cu autocarul, cazare in hoteluri de 4 stele, tur pietonal in Cannes, insotitor de grup. Vizitezi zone precum San Remo, Cannes, Monte Carlo, Nisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea