Vacante

#1 mai #litoral romanesc #romania

Vacante de 1 Mai in Romania

Ca si pachetele de Paste, agentiile si operatorii de turism propun oferte speciale pentru 1 Mai, personalizate cu cine festive si activitati recreative.

Un pachet de 2 nopti in judetul Covasna costa 176 lei de persoana. Oferta include cazarea la un hotel de 3 stele, mic dejun si cina festiva pe data de 1 mai.

Cei care vor sa-si petreaca minivacanta intr-o statiune balneara, gasesc cazare cu preturi intre 325 lei si 513 lei de persoana ( Baile Tusnad ). Pachetele includ de obicei cazare in hoteluri de 3 stele, bonuri valorice , pachete wellness. Acestea din urma contin diferite tratamente si proceduri balneo, piscina cu apa minerala, dus subacvatic, masaj relaxant, sauna, fitness, etc.

Turistii care doresc sa vada Bucovina au ocazia sa asiste la programe cu dansuri populare , sau sa se plimbe prin munti cu carutele, la un gratar la iarba verde. Un pachet de 3 nopti costa 270 lei de persoana, cu demipensiune. Oferta include optional o seara bucovineana, cu port popular si orchestra.

1 Mai la mare

Cea mai cautata destinatie pentru 1 Mai ramane, ca in fiecare an, litoralul. In Mamaia un sejur de doua persoane costa 1725 RON, pentru doua persoane. Pachetul include 5 zile, la un hotel de 4 stele cu demipensiune, barbeque in gradina hotelului, acces gratuit la spa.

In Neptun, un pachet de 4 zile ajunge la 187.70 lei de persoana. Oferta include doar cazarea. Pentru 3 mese pe zi pretul ajunge la 393.68 lei de persoana. In Eforie Nord, o minivacanta de 4 zile ajunge la 259.98 lei de persoana, pentru cazare si mic dejun .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea