Vacante

#vacanta in tara mea #inscrieri timpurii #anat #program de turism

Vacanta in tara mea, un nou program de turism

Un nou turism va fi lansat pe de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT). Programul se numeste “ Vacanta in tara mea ” si va cuprinde celelalte oferte cunoscute deja: Litoralul pentru Toti , Vacanta la tara, Decada Balneara, O saptamana la munte .

Programul “Vacanta in tara mea” va incepe pe 30 ianuarie 2010. “Vrem ca in acest an turistii romani sa beneficieze de mai multe programe atractive, preturile sa fie dintre cele mai joase, pachetele pe care le oferim sa fie cat mai atragatoare, tocmai pentru ca romanii sa calatoreasca cat mai mult in tara lor”, a declarat Corina Martin, presedintele ANAT.

inscrieri timpurii 2010

 “ Inscrieri timpurii ” va incepe pe 1 februarie 2010 si este inglobat in programul “Vacanta in tara mea”. Turistii romani pot gasi deja oferte la agentiile de turism, putand sa cumpere in aceasta perioada vacanta cu pana la 40% mai ieftine. Este vorba despre vacante atat in Romania, cat si in strainatate, vacante care se vor desfasura pe parcursul anului 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea