Vacante

#perscari #vacanta pescuit sportiv #pescuit sportiv #pescuit

Vacanta de vis pentru pescarii sportivi

Pescuitul sportiv este o activitate pe care multi oameni o transforma in pasiune. Potrivit U.S. Fish & Wildlife Services, in Statele Unite ale Americii, aproximativ 33 milioane de oameni impartasesc acest hobby. Americanii cheltuiesc peste 48 de miliarde de dolari anual pe echipamente de pescuit, licente si calatorii de pescuit.

In ultimii ani, pescuitul sportiv a devenit o activitate din ce in ce mai populara si in randul romanilor, in ciuda costurilor mari pe care le presupune. Cei cu adevarat pasionati nu se uita la bani cand vine vorba de hobbyul lor. Pentru acestia avem trei sfaturi pentru o vacanta de vis pentru orice pescar.

Alege cea mai buna destinatie

Asa cum stie orice pescar, trebuie sa mergi tu la peste, nu vine pestele la tine. Pentru o captura cu totul speciala, trebuie sa calatoresti intr-un loc la fel de special. Unele dintre cele mai cunoscute destinatii pentru pescuitul sportiv sunt Belize, Malindi (Kenya), Key West (Florida, USA), Panama, Bermuda, Montauk (New York, USA) si Insulele Langara (Canada). Sigur, o calatorie intr-o astfel de locatie este lunga si plictisitoare, dar trofeele pe care le vei obtine vor merita efortul fizic si financiar. Cauta oferta potrivita la bilete de avion pentru a avea partida de pescuit mult visata.

Alege uneltele potrivite

Nu este suficient sa ajungi in locatii in care poti prinde cei mai mari si mai faimosi pesti daca nu ai uneltele potrivite. in primul rand trebuie sa te informezi cu privire la tipul de peste pe care vei incerca sa prinzi. Vei avea nevoie de undita si plasa care sa poata rezista greutatii si fortei pestelui. in al doilea rand vei avea nevoie de momeala specializata. De semenea, intereseaza-te ce poti cumpara la fata locului si ce trebuie sa iei cu tine de acasa. Compara preturile din tara cu cele din zona in care mergi. in felul acesta vei putea lua cea mai viabila decizie din punct de vedere economic. Este recomandat sa mergi la magazine de specialitate pentru a beneficia de cele mai bune produse si, daca ai ocazia, consulta un specialist.

Tehnologia e aliatul tau

Daca tot mergi in locatii exotice, profita de ocazie pentru a face fotografii. Ideal ar fi sa ai o foto camera performanta, care sa poata obtine atat imagini de ansamblu, cat si de detaliu. in plus, sigur vei vrea sa te fotografiezi cu pestele gigantic pe care l-ai prins. O drona capabila sa filmeze high definition te-ar ajuta sa survolezi zona pentru a vedea in care zone concentratia de peste este mai mare si care este cel mai bun loc de pescuit. Ideal ar fi ca drona sa poata transmite imaginile video in timp real pe telefonul mobil sau pe laptop.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea