Vacante

#vacanta cu familia #vara #vacanta #vacanta de vara

Vacanta de vara, perioada ideala sa petreci timp de calitate cu familia ta

Familia este cea mai importanta pentru multi dintre noi. Se intampla insa ca, de multe ori, din cauza jobului si a stresului, partenerul de viata si copii nostri sa fie lasati in plan secundar. In cazul in care si tu simti ca in ultima perioada ti-ai neglijat sotul sau sotia si copii, ai la indemana o varianta ideala ca sa-ti rascumperi greseala: vacanta de vara. Chiar daca este inca foarte devreme, ai putea sa incepi de acum sa te gandesti la ceea ce ai putea sa faci pe timp de vara impreuna cu familia ta, astfel incat sa petreci mai mult timp de calitate alaturi de cei dragi tie.

Mergeti intr-un concediu all-inclusive

Alege sa-ti duci familia intr-o vacanta in Turcia, intr-o statiune in care gasesti cu usurinta oferte all-inclusive. In caz ca nu stiai, exista doua tipuri principale de pachete all-inclusive:  all-inclusive si ultra all-inclusive. Un pachet all-inclusive contine, pe langa cazarea la un hotel de trei, patru sau cinci stele, trei mese zilnic si bauturi alcoolice si racoritoare in timpul meselor. Spre deosebire de ofertele all-inclusive, pachetele ultra all-inclusive includ cateva gustari intre mesele principale si acces non-stop atat la bauturi alcoolice si racoritoare, cat si la alte facilitati oferite de locatia de cazare. Cauta un hotel care sa aiba si o zona de distractii pentru copii, care permite insa si  accesul parintilor. Astfel, vei putea sa participi activ la activitatile distractive de care vor avea parte copiii tai in concediu.

Sejurul vostru o sa dureze minimum o saptamana, asa ca ar fi bine ca statiunea in care mergeti sa aiba cat mai multe atractii turistice de vizitat. Cu cat sunt mai multe obiective pe care le puteti vedea impreuna, cu atat mai bine! Doar experimentand impreuna activitati diferite vei afla mai multe lucruri despre fiecare dintre membrii familiei tale.

Stabileste cate o activitate in fiecare week-end de vara

Independent de concediul in Turcia, ai putea sa te gandesti la mai multe tipuri de activitati, pe care sa le faci impreuna cu familia ta, in fiecare week-end din lunile de vara. Daca nu ai idei, iata cateva sugestii: picnic intr-un parc sau intr-o padure, jocuri de societate, excursii scurte la munte sau la mare, bowling, teatru ori filme la cinematograf.

Faceti lucruri impreuna si acasa

Implica-ti copiii si partenerul de viata in cat mai multe activitati care au loc in interiorul casei. Daca tu si partenerul tau  gatiti pentru toata familia, nu ar fi o idee rea sa le cereti ajutor copiilor. Desi nu au experienta voastra culinara, va pot ajuta sa framantati aluaturi ori sa curatati si sa tocati diverse legume.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea