Vacante

#vacanta charter spania #spania #costa brava #costa maresme #interra travel

Vacanta charter in Spania, confort si frumusete naturala

Plaje inconjurate de vegetatie mediteraneana, presarate de golfuri ascunse, gradini botanice cu hoteluri confortabile, astfel arata vacanta ta de vara in Spania. In sezonul estival, agentia de turism Interra travel te invita sa descoperi Costa Maresme si Costa Brava.

Daca iti doresti o vacanta deosebita in aceasta vara, fara sa cheltuiesti o avere, poti merge in aceste doua destinatii spaniole.

Gratie plajelor sale si apropierii de Barcelona, de care o despart numai cativa kilometri, Costa Maresme este o destinatie potrivita pentru o vacanta la malul marii. Ceea ce o face speciala este amestecul de mare si munte, de dealuri acoperite cu podgorii si plaje ideale pentru sporturile acvatice. Restaurantele din Costa Maresme, destul de numeroase de altfel, atrag turistii gratie preparatelor din fructe de mare si a soiurilor de vin din zona. Pentru distractie ai multe posibilitati, deoarece vei gasi aici numeroase cluburi si discoteci, in cazul in care nu mergi pur si simplu la o petrecere pe plaja.

In Costa Brava frumusetea naturala continua cu golfuri ascunse si paduri de pin, gradini botanice si rezervatii protejate. Daca vrei sa te relaxezi, poti alege din mai multe centre wellness si spa-uri cu izvoare termale si uleiuri aromatice. Si in Costa Brava arta culinara este o parte importanta a existentei locuitorilor, care au initiat festivaluri de gastronomie pentru a-si face cunoscute creatiile.  

Cand vei dori sa vezi si alte locuri, poti opta pentru una sau mai multe oferte de excursii optionale. De exemplu, daca te pasioneaza arta lui Dali, viziteaza orasul Girona, cu parfum istoric, unde se afla cel mai important muzeu dedicat lui Salvador Dali. Pentru turistii care doresc sa se reculeaga, o excursie la manastirea benedictina Montserrat este alegerea ideala.

Barcelona Sagrada FamiliaSi deoarece statiunile spaniole se afla in apropierea capitalei Cataloniei, poti face o vizita in Barcelona. Nu vei regreta. Orasul este deosebit de ofertant din punct de vedere turistic, indiferent ca vrei sa faci shopping, sa te plimbi prin parcuri sau sa te bucuri de numeroasele atractii de aici, in frunte cu celebra Sagrada Familia. Iata in continuare cateva excursii recomandate de Interra Travel: Barcelona, Montserrat, Girona & Dali, Port Aventura, Marineland si Water World.

Confortul unui zbor in familie

Pachetele de sejururi in Spania, cu charter pe Barcelona si sejururi pe Costa Brava & Costa Maresme, iti vor oferi sansa unui zbor confortabil. Transportul cu avionul se face cu cel mai nou tip de avion comercial din Romania, Boeing B737-800. Vei calatori alaturi de Tarom, companie aleasa gratie traditiei sale in aviatia comerciala internationala.

Pregateste aparatul de fotografiat pentru a-ti crea suveniruri cu peisaje aeriene. Aeronava dispune de hublouri largite, care te incurajeaza sa te bucuri de privelistile de la inaltime. Daca pleci in vacanta cu familia , cu atat mai bine! Vei fi incantat de orele de zbor ale cursei charter, programate in timpul zilei, ideale pentru copii. De exemplu, plecarea din Bucuresti se va face la 9:15, cu sosire in Barcelona la 11:30, ora locala.

Iti faci griji pentru ca stai in alt oras? Agentia Interra s-a gandit deja la acest aspect. Pentru a-ti asigura maximum de confort, vei beneficia de un serviciu unic in tara: transferurile din provincie (localitati precum Iasi, Bacau, Campina, Brasov sau Ploiesti) la aeroportul Otopeni sunt gratuite.

Confort si stil in hotelurile statiunii

In aceasta vara lasa grijile in urma si bucura-te de serviciile hotelurilor de 3 si 4 stele, pe care Interra Travel le pune la dispozitia ta. Daca vrei sa afli amanunte despre ceea ce vei gasi acolo, cum arata camerele, ce servicii are hotelul sau alte detalii, trebuie doar sa intrebi un agent Interra Travel. Fiecare hotel a fost verificat, pentru ca tu sa te bucuri de vacanta in deplina siguranta.

Un pachet de 7 nopti te costa de la 392 euro + taxe, la sfarsitul lunii iunie. Pretul asigura 7 nopti de cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele, biletul de avion (zbor direct), transferul de la aeroport si asistenta turistica in limba romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea