Vacante

#revelion romania #oferte revelion romania #vacanta anul nou #vacanta revelion #oferte revelion 2015 #vacanta revelion 2015 #revelion 2015

Unde te prinde Anul Nou? Iata ofertele de Revelion din Romania!

Cu doar o luna si jumatate inaintea Revelionului 2015, ofertele hotelierilor romani te imbie deja sa iti programezi o minivacanta de Anul Nou in cadrul peisajelor pitoresti din tara. Iata si cateva dintre ofertele proprietarilor de pensiuni si hoteluri din diverse zone ale Romaniei!

1. Distractie in stil autohton

Sursa foto: ocaziituristice.ro

Vrei sa petreci Revelionul intr-un loc retras impreuna cu gasca ta de prieteni? Pensiuna Norica din Gura Raului, Sibiu, iti ofera sansa de a te distra timp de 3 zile, sarbatorind trecerea in noul an intr-o atmosfera antrenanta. Pachetul de 1119 lei/persoana include cazarea pentru 3 nopti, pensiune completa cu doua cine festive, carnaval, petreceri cu DJ si animator. Pe timpul zilei, te poti distra pe partia de schi din sat sau poti da o fuga pe partia din Paltinis. Capacitatea de cazare este de 20 de locuri.

 

Vezi aici cele mai noi oferte de Craciun/Revelion la pret redus!

Sursa foto principala: cruiseexperts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea