Vacante

#spa #litoral #litoral romanesc #eforie nord #mamaia #neptun-olimp

Unde poti merge la spa pe litoralul romanesc

Marea Neagra si imprejurimile sale sunt locatii recunoscute pentru ca detin namoluri si ape cu efecte benefice asupra organismului uman. De aceea, in aceasta zona exista centre de tratament si refacere, asa numitele centre spa&wellness, gazduite de hoteluri. Iata care sunt locatiile de pe litoralul romanesc unde poti merge pentru tratament si . 
 

Eforie Nord
 

Statiunea Eforie Nord este una dintre cele mai cunoscute mai ales in strainatate. Locul fostului centru de tratament care oferea proceduri cu namol si apa din lacul Techirghiol a fost luat de centrul apartinand cunoscutului grup Ana Aslan.

In centrul Ana Aslan Health Spa turistii au acces nu doar la piscina exterioara si gradina hotelului Europa din Eforie Nord, ci si la proceduri de tratament personalizate pentru fiecare persoana in parte. Acestea constau nu doar in impachetari cu namol sau bai in apa adusa din lacul Techirghiol , ci si in impachetari si masaje efectuate cu produse naturale, romanesti sau internationale. In plus, cei care merg la spa pot beneficia de piscina, sauna, jacuzzi si fitness.

In statiune exista si plaje private, cluburi pentru copii, parcare pazita, piscine, precum si un club de yachting, Europe Yacht Club. De asemenea exista  posibilitatea de a practica sporturi precum inotul, paragliding, plimbari cu barca, surfing, volei, tenis, fotbal sau minigolf.

Daca vrei sa te cazezi intr-o locatie care ofera servicii spa, cum ar fi Hotelul Europa (apartinand grupului Ana Hotels), va trebui sa scoti din buzunar de la 69 de euro pe noapte, doar pentru pentru cazare cu mic dejun si acces la sauna si piscina.

Iar daca iti doresti servicii spa aditionale, cu tratamente personalizate si consultatii, valoarea pachetelor porneste de la 96 de euro pe noapte si ajunge pana la 536 de euro de persoana, pentru un sejur de sapte nopti.

Copiii de pana la 12 ani au gratuitate in cu parintii. In schimb, daca vii cu mai mult de un copil va trebui sa platesti 50% din tariful pentru un adult.
 

Mamaia
 

Statiunea vedetelor de pe malul litoralului romanesc, Mamaia, beneficiaza si de locuri destinate celor care isi doresc sa se bucure de tratamente spa . Cel mai important centru care ofera astfel de servicii este gazduit de hotelul Iaki, care este cunoscut si pentru ca ii apartine faimosului jucator si antrenor de fotbal Gheorghe Hagi.

In interiorul complexului Iaki se afla nu numai hotelul si centrul spa, ci si restaurante, terenuri de fotbal si tenis, piscine, plaja, cluburi si baruri. In plus, in apropiere se afla zona cazinoului si centrul statiunii care aduna in fiecare an foarte multi turisti. Centrul spa din cadrul complexului beneficiaza si de o parcare subterana iar clientii hotelului au prioritate la serviciile centrului. Hotelul are si curte interioara, piscina interioara si exterioara, salon de infrumusetare , iar camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon international, uscator si mini-bar in camere.

Centrul spa este dispus pe doua etaje si ocupa 2000 de metri patrati. Este dotat cu piscina, jacuzzi, sala de gimnastica si aerobic, camere de sauna (uscata si umeda), saloane de masaj, solar, aqua gym, terenuri de tenis si fotbal.

Turistii care se cazeaza la hotel beneficiaza de acces gratuit la majoritatea serviciilor spa. In acest sezon preturile sunt de 160 de euro pe noapte intr-o camera dubla standard, iar cei care platesc patru zile, stau si a cincea gratuit. Aceste preturi scad spre finalul lunii august, pana la costuri pornind de la 79 de euro pe noapte. Apartamentele din hotel pot fi achizitionate la preturi pornind de la 149 de euro pe noapte. Acest pret contine cazarea, micul dejun, pranzul si acces la spa, pentru doua persoane, pentru copii fiind aplicate gratuitati si reduceri, in functie de varsta. In apartamente poate fi cazata si o a treia persoana, care va beneficia de o reducere de 30%.
 

Neptun - Olimp
 

O alta destinatie recunoscuta pentru serviciile sale de spa este statiunea Neptun - Olimp, acolo unde grupul Cocor a deschis un centru cu servicii de cosmetice si de relaxare.

Pachetele includ programul spa, 1 loc in camera dubla, mic dejun, demi-pensiune sau pensiune completa si taxa locala. Pentru aceste pachete vei plati intre 700 si 2736 de lei, in functie de numarul de zile, tipul de pensiune si de tratamentele alese.

Aceste pachete au durate pornind de la trei si pana la sapte zile si sunt dedicate exclusiv persoanelor cu varste de peste 16 ani. Programele contin trei terapii pe zi, care combina diferite tipuri de masaj in apa sau pe uscat, impachetari cu namol si gimnastica in apa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea