Vacante

#1 mai #vacante 1 mai #oferte 1 mai

Unde plecam de 1 Mai

Ofertele de 1 mai sunt alipite pachetelor de Paste, sau sunt propuse separat. In general este vorba despre mini- sejururi , de 3 – 4 zile, in principalele destinatii cautate: Grecia, Spania, Bulgaria, Egipt, etc.

 

Pentru Grecia vacantele sunt propuse cu transport, constand fie din autocar, fie din avion. Un pachet de 5 nopti in te costa de la 369 euro de persoana. In pret sunt incluse biletul de avion, transferul la aeroport, cazarea cu demipensiune intr-un hotel de 3 stele.

 

Bulgaria ramane o de 4 zile. In pachet sunt incluse cazarea la 3 stele, in , cu all inclusive si accesul la piscina.

 

Moscheea Albastra IstanbulO vacanta interesanta o poti petrece in Istanbul, daca iti doresti sa vezi ceva nou si sa te plimbi. Ai ocazia sa faci niste cumparaturi din bazar si sa te bucuri de o cina festiva la un restaurant traditional turcesc. Excursia include tur la Bazarul Egiptean, vizite in cartierul evreiesc Galata, Balat, plecare la Bursa cu feribotul, insula Buyuk Ada, plimbare pe faleza Marmara, plimbari cu magarusul, Fortareata Anadolu Hisari, etc. 

 

Vacanta in Istanbul te costa 325 euro si include transport cu autocarul, cazare la hoteluri de 3 si 4 stele, asistenta turistica.

 

1 Mai in Romania

 

Cei care aleg Branul pentru 1 Mai, au parte de o vacanta in stil traditional romanesc. Pot gusta din preparatele locale (miere din stupii proprii, specialitati de branzeturi, pastravi, melci cu nuca, etc), sau merg la un gratar in padure. In Bran gasesti cazare la pensiuni. Pentru un sejur de 4 nopti se plateste in jur de 490 RON de persoana. In pachet sunt incluse cazarea intr-o pensiune de 2 margarete , masa festiva de 1 Mai si 3 mese pe zi.

 

Daca vrei sa incerci un loc nou si mai putin celebru, poti merge in statiunea Calimanesti – Caciulata. Platesti cam 300 lei de persoana pentru un sejur de 4 zile, cu demipensiune.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea