Vacante

#piscine pe langa Bucuresti #piscine bucuresti #unde mergem la piscina in Bucuresti #unde ne racorim #piscina

Unde ne racorim in Bucuresti. Topul piscinelor din Capitala

Cum vara este abia la jumatate, iar escapade la mare nu putem avea mereu, ne-am gandit sa-ti oferim cateva sugestii de piscine unde te poti racori si relaxa in acelasi timp. Din fericire, Capitala nu duce deloc lipsa de astfel de locuri, iar preturile sunt pentru toate buzunarele! De asemenea, asteptam si impresiile tale despre piscinile pe care le-ai frecventat! Balaceala placuta! 

1. Clubul si piscina Chaboo (Bulevardul Barbu Vacarescu 277 -291) te asteapta de luni pana duminica incepand cu ora 9 dimineata. Piscina Chaboo are o capacitate de 600 locuri (500 sezlonguri si 100 de locuri la zona VIP), fiind locul perfect in care bucurestenii se pot bucura de vremea buna si pot evada din cotidian. Pentru a asigura o atmosfera perfecta clientilor, piscina Chaboo pune la dispozitie cea mai larga paleta de servicii premium, precum: piscina semiolimpica, cool-area (baldachine in apa), zona VIP (separeu dotat cu minibar, TV, personal waiter), zona de food & drinks, DJ si animatie. 

2. La Youniverse Summer Club (Casa Presei) esti invitat sa traiesti experienta unei vacante exotice fara sa pleci din oras. Paseste in oaza noastra si lasa apa albastra a piscinei Younivers sa iti limpezeasca mintea. Relaxeaza-te pe un sezlong, hidrateaza-te cu cocktailul tau preferat in Beach Barul ultramodern si energizeaza-te cu un preparat delicios din meniul restaurantului exclusivist. Simte-te ca pe o plaja idilica in hamacul jucaus sau mergand prin nisip si reincarca-ti bateriile in zona de fitness sau in jacuzzi. 

3. La Piscina Floreasca, balaceala din timpul ploii a devenit o traditie. Mancaruri alese de la Chef Papus si muzica de leneveala, adesea selectata de trendsetterii orasului. Dimineata te poti incarca cu energie la "Yoga in the garden", iar seara ne bucuram de festinuri Culinare, Apusuri Acustice si liniste...multa liniste. Program piscina: 10:00 – 18:30.

4. La Pescariu Sports&Spa (Strada Glodeni, nr. 3, Bucuresti), "indiferent daca doriti sa faceti sport, sa va distrati, sa va relaxati sau pur si simplu sa degustati preparate gourmet, va puteti bucura intotdeauna de activitatile preferate, totul intr-o ambianta de exceptie, in care pasiunea pentru detalii se face simtita la orice pas". 

Pescariu Sports&Spa dispune de piscina semiolimpica exterioara, cu o dimensiune de 25 x 12,5 metri si o adancime care variaza intre 1,40 si 1,60 metri, este deschisa pe toata durata sezonului estival, exclusiv pentru membrii clubului. Dotarile cuprind o zona de plaja, sezlonguri, umbrele, dusuri si un bar in aer liber unde se servesc atat bauturi racoritoare, cat si bauturi alcoolice. Pentru cei care prefera sa inoate la ceas de seara, sistemul de iluminare nocturna creeaza o atmosfera deosebita.

Piscina exterioara pentru copii are o dimensiune de 6 x 12 metri si o adancime constanta de 0,90 metri, este incalzita pe tot parcursul verii. 

6. La LaPlage Club, Sos. Odai nr. 26-30, Otopeni, plaja, restaurantul si clubul te imbie in fiecare zi pentru un dejun sau o cina, pe o plaja exotica cu nisip fin. Programul este de luni pana duminica de la ora 10:00 la 22:00. De asemenea, de luni pana vineri, de la ora 18:00 la 22:00, intrarea este 30 de lei si include un voucher care poate fi folosit atat la bar, cat si la restaurantul Special Stake House ce se gaseste in incinta La Plage. Pentru copii cu varste cuprinse intre 0-6 ani - intrarea este libera, iar cei intre 7 si 12 ani au intrarea 15 lei in timpul saptamanii si 25 lei in weekend.

7. Vizitatorii Aqua Beach Snagov (Soseaua Ghermanesti 58 A, Comuna Snagov, Ilfov)  marturisesc ca "apa curata, muzica si mancare foarte buna, personal calificat, multa verdeata, locuri de plaja si la soare si la umbra pe sezlonguri foarte confortabile, piscina si loc de joaca pentru copii", "Perfect pentru o zi de duminica relaxata!mancare buna si servire amabila!". 

8. Ai fost la Divertiland (Comuna Chiajna, Ilfov) vreodata? Vara aceasta Super Paradise este cel mai nou taram care a prins contur. Te asteapta o piscina noua de dimensiuni olimpice, cu servicii VIP si 200 de sezlonguri, in Experience Zone! Copiii vor fi in culmea fericirii: tobogane, piscina cu valuri, piscina pentru copii, Cel mai mare Loc de joc aquativ din Romania Fortareata Ploii, restaurant.. 

9. Clubul Diplomatic (Bucuresti-Ploiesti) este amplasat in zona de nord a capitalei, iar amplasamentul si suprafata generoasa de teren ofera membrilor sai activitati diverse.
  • piscina in aer liber(2 bazine)
  • teren de golf cu 6 gauri si Driving Range 
  • 8 terenuri de tenis (4 acoperite pe sezonul rece)
  • teren de fotbal,
  • teren de baschet, 
  • tenis de masa, 
  • sala de evenimente(300 locuri), 
  • salon restaurant, terasa cu zona barbeque

10. In Balotesti, Ilfov, poti merge la Therme, care este deschis tot timpul anului, 7 zile din 7. Therme Bucuresti cuprinde 3 zone distincte, cu facilitati variate care creeaza atmosfera unei vacante tropicale. Complexul are o suprafata de peste 29.000 de mii de metri patrati, 9 piscine cu apa termala indoor si outdoor, cocktail pool bars indoor si outdoor, 6 saune tematice uscate, 4 saune umede, jacuzzi, 15 tobogane acvatice, 3 restaurante. Ambianta tropicala este completata de cei 1,400 de palmieri si speciile unicat de plante exotice. 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea