Vacante

#destinatii de vacanta #craciun #romani #preturi

Unde mergem de Craciun. Iata destinatiile preferate ale romanilor si ce preturi asteptam

In ultimii ani, romanii sunt din ce in ce mai interesati de vacantele de lux cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Anul acesta, mai mult de 5.000 de romani si-au rezervat pachete turistice de lux pentru Craciun si Revelion, potrivit purtatorului de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Traian Badulescu.


Destinatiile exotice, preferatele romanilor

Potrivit datelor furnizate de ANAT, romanii isi aloca in fiecare an pentru vacantele de Sarbatori 2.000 de euro de persoana, iar cele mai solicitate destinatii sunt Maldive, Mauritius, Bora Bora, Bali, Mexic, Thailanda si Kenya. De asemenea, romanii au inceput sa fie interesati si de destinatii mai putin obisnuite, precum Laponia.


Romanii cu buget mai mic, vacante in tara

Romanii care nu au insa posibilitati financiare care sa le permita sa plece in vacante exotice, isi pot petrece Craciunul in tara. Agentiile de turism vin cu pachete speciale pentru Sarbatorile de iarna, mai ales pentru zonele de munte. Astfel, un sejur de trei nopti, in statiunea Azuga, ajunge la 590 de lei de persoana. Oferta include bufet sudez, masa festiva de Craciun, acces la sauna, jacuzzi, biliard, tenis de masa si internet wireless. Aceasta oferta este facuta de agentia de turism trip-tour.ro.

Pentru romanii care doresc sa petreaca un Craciun in stil medieval-traditional se gasesc pachete turistice atractive si la Sighisoara. Astfe,l pentru un sejur de 3 nopti in aceasta zona trebuie sa scoti din buzunar 780 de lei de persoana. Oferta include cazare cu demipensiune, turul Cetatii Medievale cu tobosarul cetatii, sosirea lui Mos Craciun in sunet de colinde, cozonaci si vin fiert serviti in jurul bradului, cina festiva cu produse traditionale si acces SPA, sauna, jacuzzi si fitness. Mai multe informatii poti gasi pe tour-trip.ro.


Craciun la Viena

Romanii care vor sa petreaca totusi anul acesta Sarbatorile in strainatate au de unde sa aleaga pachete turistice la un pret destul de accesibil. Pentru Viena, de exemplu, una dintre ofertele care se gaseste pe site-ul captaintravel.ro costa 179 de euro. Oferta include loc in camera dubla, bilet de avion, 3 nopti de cazare la hotel Austria Trend Messe, de trei stele, un tur al orasului Viena cu ghid local in limba romana si transferuri aeroport - hotel – aeroport, asistenta turistica locala in limba romana.

Sursa foto: bestholidays.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea