Vacante

# plaja romania #plaja salbatica #tuzla #plaja #litoralul romanesc

Un colt de Rai pe litoralul romanesc! Plaja ce pare desprinsa de pe o insula exotica

Iti plac la nebunie plajele cu nisip fin ca faina si apa de un turcoz perfect, cum sunt cele de pe insulele exotice sau din Grecia? Putini stiu ca avem si noi o astfel de plaja.

Este vorba despre plaja salbatica de la Tuzla, pe care foarte putini oameni se incumeta sa o viziteze. Fie ca nu stiu de existenta ei, fie pentru ca nu este accesibila oricui si nu este amenajata corespunzator.

Aflata la jumatatea distantei dintre Constanta si Mangalia, chiar langa iesitea din Eforie Sud, plaja ascunde peisaje cum rar poti vedea. Cu toate acestea nu este deloc accesibila. Satul Tuzla se afla la distanta de plaja, iar daca vrei sa ajungi la aceasta, ai de parcurs aproximativ cinci kilometri pe un drum destul de dificil de la sosea pana la malul marii, scrie unica.ro.

Odata ajuns la destinatie insa, vei observa ca eforturile tale au meritat pe deplin. Plaja cu nisip fin (chiar daca nu la fel de fin precum cele exotice), ascunde ape de culoare smarald sau turcoaz cum numai in Grecia poti vedea.

Anual, pe plaja din Tuzla ajung aproximativ 3.000 de turisti care vor sa se bucure de liniste, departe de aglomeratia de pe plajele din statiuni. Acestia fie se cazeaza in satul Tuzla, la localnici, fie dorm in cort, direct pe plaja.

Pe plaja poti observa cateva barci care apartin localnicilor. Tot aici gasesti si cateva taverne unde poti servi mancaruri cu peste proaspat, pescuit in ziua respectiva de catre localnici.

Surse foto: idjourney.wordpress.com, offroadindobrogea.ro, TravelGirls.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea