Vacante

#rail europe #tren

Turul Europei cu trenul

Daca anul acesta ti-ai propus sa vizitezi Europa si visezi la un tur inedit, atunci ofertele Rail Europe sunt potrivite pentru tine. Reteaua internationala europeana isi ofera acum serviciile si in Romania, cu bilete individuale si chiar sub forma unor pachete personalizate.

Rail Europe este prezenta in peste 50 de tari, unind Europa si legand calea feroviara de cele mai importante porturi maritime si aeroporturi europene. Exista trenuri de mare viteza, trenuri de noapte, regionale, panoramice, etc. Acestea din urma sunt ideale pentru vacantele petrecute in Europa, alegand ca mijloc de transport trenul si incluzand diverse opriri pe traseu.

tren panoramicDe exemplu, un Tur Wilhelm Tell Express 2008  include un traseu: Lucerna - Fluelen - Gotthard - Bellinzona - Locarno – Lugano, legandl zona elvetiana de cea italiana. In cadrul turului beneficiezi de o calatorie pe Lacul Lucerne, la clasa I; calatoria continua cu trenul, strabatand muntele St. Gotthard. Pretul unui astfel de bilet este de 370 euro de persoana si contine 2 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele cu mic dejun, Card Swiss la clasa I cu cele 3 transferuri mentionate in program, Turul Wilhelm Tell Express.

tren lacTur Golden Pass Panoramic

O vacanta de 6 zile in Europa cu trenul Golden Pass Panoramic include destinatiile Lucerna - Zurich - Berna - Lausanne - Montreux - Zweisimmen – Interlaken. Turul iti ofera posibilitatea de a ajunge in cea mai inalta statie de tren de pe continent, in Jungfraujoch, la 3454 metri altitudine. Linia ferata elvetiana trece in aceasta zona printr-o mare portiune de stanca, in care a fost sapat un tunel. Constructia sinei a fost terminata in 1912. Pachetul de 670 USD contine 5 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele, cu mic dejun, Card Swiss la clasa a II-a cu cele 6 transferuri mentionate in program. Copiii pana in 5 ani au gratuitate de 100%.

Europa in doua saptamani

Turistii care au timp si bani pentru a vizita pe indelete continentul european pot opta pentru un circuit de doua saptamani cu trenul. Pachetul costa 1986 euro de persoana si include 14 tari si 5 capitale. Cazarile se fac in hoteluri de 3 stele in orase precum Viena, Milano sau Barcelona.  

panorama trenDe ce sa alegi vacantele Rail Europe

Indiferent ca-ti planifici singur traseul sau alegi un pachet personalizat, beneficiezi de un orar sigur al trenurilor continentale, care nu au intarziere si iti ofera posibilitatea de legaturi directe cu principalele aeroporturi internationale. In functie de nevoile tale, poti alege un vagon de clasa business, vagon de dormit, etc. Preturile sunt atractive, pentru turistii care cauta o alternativa de transport. De exemplu, pentru Paris-Milano platesti in jur de 25 – 35 euro de persoana.

Biletele de tren si ofertele de vacanta in reteaua Rail Europe se gasesc la agentia Perfect Tour , unic reprezentant al retelei in Romania.

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea