Vacante

#turist #hotel #venus #litoral

Turisti cu rezervare la un hotel din Venus gasesc doar usi incuiate

ong>Usa inchisa, fara explicatii. Asta au gasit doi romani stabiliti in Italia cand au venit in concediu pe litoralul romanesc. Cei doi turisti aveau rezervare facuta la un hotel din Venus , prin intermediul unei agentii de turism din tara noastra, insa au sfarsit prin a fi cazati la alt hotel.

Familia Valeria si Vasile Baciu este originara din Medias, insa s-a stabilit in Italia de peste 7 ani. Ei au ramas insa legati de Romania, astfel ca in fiecare vara veneau sa petreaca concediul pe litoralul Marii Negre . In acest an, ca si in alti ani, cei doi au apelat la serviciile unei agentii de turism din Romania, care le-a oferit serviciile hotelului Pajura din Venus, acolo unde trebuiau sa se prezinte pe 21 iulie.

Potrivit Adevarul, familia Baciu a ajuns in statiunea Venus pe 21 iulie, la ora 22.00, asa cum stabilisera cu agentia pentru a-si prelua camera pe care platisera 410 euro, pentru un sejur de sapte zile. Cand au ajuns la usa insa, au avut parte de o surpriza: usile erau incuiate, hotelul era in bezna , fara receptioner, paznic sau o urma de activitate. Ramasi singuri in fata unui hotel gol, cei doi nu stiau ce sa faca, au dat zeci de telefoane, inclusiv catre agentia Creative Eye, impreuna cu care facusera rezervarile.

Intr-un final, in urma telefoanelor si interventiilor, dupa ce au batut din usa in usa la hotelurile din zona, cei doi au fost cazati la un alt hotel. Reprezentantii hotelului Raluca, cel care avea datoria sa preia si turistii cazati la hotelul Pajura, spun ca acesta a fost inchis in vederea privatizarii.

Potrivit jurnalistilor de la Adevarul, pe usa hotelului Pajura nu exista decat un biletel mic, scris in limba romana, prin care li se comunica vizitatorilor ca trebuie sa se indrepte catre hotel Raluca iar conducerea nu a fost de gasit. Cei doi turisti tepuiti au spus ca singura masura pe care o vor lua va fi aceea de a nu mai face nici un concediu pe litoralul romanesc.
  •   2009-07-22
  •  

Articol scris de

Laura Jigau

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.