Vacante

#tren #hotel lux #orient expres #sapte stele #tren japonez #tren lux

Trenul de 7 stele, un Orient Express in varianta japoneza. Cat costa sa te plimbi cu un tren de lux?

Japonezii sunt foarte inventivi si nu ezita sa investeasca sume importante de bani in obiective care sa atraga turistii mai ceva ca un magnet. Ultima gaselnita a japonezilor este trenul de 7 stele Nanatsuboshi, un fel de Orient Express in varianta asiatica. Astfel, este de la sine inteles ca experienta de care beneficiaza turistii isi merita toti banii.

Trenul Seven Stars, un hotel pe sine

Denumit Seven Stars (Nanatsuboshi), trenul de lux al japonezilor a fost realizat de designerul Eiji Mitooka. Constructorii si toti ceilalti oameni care s-au ocupat de amenajarea trenului au pus foarte mare pret pe calitate, din dorinta de a le oferi vizitatorilor sansa de a avea parte de o experienta cu totul iesita din comun. De la camere demne de cele mai luxoase hoteluri, pana la detalii lucrate manual, trenul Seven Stars este un loc unic pentru toti cei care ii trec pragul.

Sursa foto: hiblogger.net

Intreaga structura cuprinde 7 vagoane, in care sunt amenajate 16 camere de lux, cu bai private si paturi matrimoniale. Interioarele sunt lucrate manual si sunt realizate in special din lemn de trandafir si lemn de nuc.



Sursa foto: luxurylaunches.com

Nu lipseste salonul lounge, unde turistii sunt intampinati de o orchestra, dar si o sala de mese, unde ospatarii insira pe mese cele mai alese mancaruri.



Sursa foto: nssmc.com



Sursa foto: mainpump.ru


O calatorie de 4 zile, cu 40 de km/h

O calatorie cu trenul Seven Stars dureaza 4 zile, timp in care este inconjurata insula Kyushu, situata in extremitatea sudica a Arhipelagului Japonez. Insula se afla intr-o zona seismica, iar calatoria cu trenul de lux le ofera turistilor posiblitatea de a admira vucalnii din zona, dar si alte frumuseti naturale.

Trenul Nanatsuboshi circula cu o viteza constanta de 40 de km/h, pentru ca turistii sa poata admira peisajele. In functie de modul in care este realizata planificarea calatoriei, exista cateva "popasuri". In acest fel, turistii insotiti de ghizi fac drumetii, se relaxeaza in diferite statiuni, se plimba, viziteaza atractiile turistice din zona si fac cumparaturi.



Sursa foto: telegraph.co.uk


Rezervarile se fac cu cel putin 6 luni inainte

Daca iti doresti o calatorie cu trenul Seven Stars in jurul insulei Kyushu, trebuie sa iti faci rezervare cu cel putin 6 luni inainte, deoarece numarul de locuri este mult mai mic decat numarul cererilor.

Cum regula functioneaza dupa principiul primul venit, primul servit, ar trebui sa stii ca pretul pentru o calatorie cu trenul de lux nu este deloc unul mic. Pentru o noapte de cazare intr-una dintre camerele trenului Nanatsuboshi trebuie sa scoti din buzunar 7500 de euro.

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea