Vacante & Calatorii

Trei mii de turisti au vizitat Pivnitele Rhein&C 1892 din Azuga

C
ele trei zile de Campionat International de Gatit in Aer Liber a adunat aproximativ 3000 de turisti.
Concursul s-a desfasurat in perioada 29 februarie- 2 martie 2008 . Campionatul a coincis cu lansarea noii directii de promovare a culturii vinului lansate de catre cramele halewood - "Vinul e mai bun cand suntem impreuna". Halewood estimeaza ca activitatile din turismul viti-vinicol vor genera in 2008 cresteri cu 30% fata de 2007. Vinul romanesc atrage turistii O mare parte din incasarile concursului vin din vanzarea vinului, circa 30%, potrivit Halewood. Turistii au avut ocazia sa traiasca nemijlocit experienta productiei vinului si spumantului si sa afle cate ceva despre tehnologia de fabricatie si traditia vinului. Concursul a promovat turismul viti-vinicol prin cramele din tara. Spumantul Rhein Extra este recunoscut ca "Furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei" si a fost declarat cel mai apreciat supant de catre vizitatori. Detine dreptul de a inscriptiona pe eticheta blazonul familiei regale. Campionatul International de Gatit in Aer Liber a reunit bucatari profesionisti si amatori din Romania, Germania, Franta, Ungaria si Marea Britanie. Competitia s-a axat pe preparatele culinare reci si pe cele gatite in aer liber, la cean, plita si gratar.

Oferte pentru tine

  •   2008-03-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii