Vacante

#Craciun in jurul lumii #traditii craciun #craciun

Traditii de Craciun din jurul lumii!

Craciunul este momentul in care toata lumea petrece alaturi de familie. Daca la romani, Craciunul inseamna mancaruri traditionale, colinde si brazi naturali, frumos impodobiti, in restul lumii traditiile difera enorm. Cele mai multe traditii de Craciun nu seamana deloc cu cele ale noastre. Fiecare popor are propriul mod de a sarbatori Craciunul. Iata o lista cu cele mai ciudate obicceiuri de Craciun, din jurul lumii.

Festivalul Lampioanelor Gigantice, Filipine

Festivalul Lampioanelor Gigantice (Ligligan Parul Sampernandu) are loc in fiecare an in duminica dinaintea Ajunului Craciunului, in orasul San Fernando, "Capitala Craciunului" din Filipine. Festivalul atrage spectatori din toata tara si lumea. 11 sate (barangays) iau parte la festival si competitia este acerba, fiecare straduindu-se sa construiasca cel mai impresionant lampion. Ca sa ajungi aici, ia in calcul faptul ca iti trebuie cateva economii serioase pentru un zbor din Bucuresti spre Manila si inapoi si rabdarea cuvenita pentru aproximativ 16 ore de calatorie, potrivit momomdo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea