Vacante

#hotel #hotelieri #cazare

Topul celor mai bune hoteluri

In fiecare an Travel + Leisure face un top al celor mai bune hoteluri pentru turistii din intreaga lume. Acest top este realizat cu ajutorul cititorilor, care voteaza turism .

Adesea Asia ocupa primele locuri in materie de hoteluri luxoase . In 2007 insa, pentru prima data locul I a fost ocupat de un hotel din India. The Oberoi Udaivilas este considerat si primul din topul celor mai bune si mai mici hoteluri din Asia. The Oberoi Udaivilas, Udaipur

1. The Oberoi Udaivilas, Udaipur, India. Se afla in Udaipur, orasul cu palate maiestuoase si lacuri superbe. Este castigatorul premiului Travel + Leisure, 2007 Readers’ Poll. A mai luat premiul 2 si Best Hotel in Asia in Conde Nast Traveler pentru Readers’ Choice Awards 2007.

Singita South Africa2. Singita South Africa, Africa de Sud. Hotelul te ajuta sa experimentezi Africa intr-una din cele mai frumoase locatii si ofera servicii de cea mai inalta calitate. Comunitatile locale dezvolta relatii stranse cu acest hotel, care se ocupa cu prezervarea bogatiilor faunei si florei salbatice. Singita South Africa pune la dispozitia turistilor mai multe lodges aflate in Parcul National Kruger. Aceste case ofera servicii de lux in mijlocul naturii, pentru a te putea bucura de viata salbatica in conditiile moderne.

The Oriental, Bangkok3. The Oriental, Bangkok. Se afla in Thailanda, pe malul raului Chao Phraya. Conform cronicilor, The Oriental este experienta suprema in materie de hoteluri. Camerele si apartamentele sunt somptuoase. Spa-ul este considerat unul dintre cele mai frumoase din intreaga lume. Stilul colonial al hotelului thailandez dateaza din 1876. In TripAdvisor este cotat aproape cu nota maxima la toate punctele.

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet4. Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet. Hotelul se afla intr-o cladire in stil neoclasic tarziu, care la origine era o inchisoare. Se afla la cativa pasi de moscheea albastra si Palatul Topkapi. Hotelul are numai 65 de camere si apartamente care se deschid catre o curte interioara. Serviciile atente si atmosfera creeata in acest loc este fara precedent in Turcia.

The Milestone, Londra5. The Milestone , Londra. Aflat in Royal Borough of Kensington and Chelsea, este un hotel care reprezinta chintesenta luxului londonez. Cladirea de 5 stele cu arhitectura de secol XIX a fost votata Nr.1 in Conde Nast Traveler.

La sosire esti intampinat de valetul personal care te invita sa faci un tur al hotelului, inainte sa-ti depacheteze lucrurile. Fiecare camera este o opera de arta, impodobita cu flori proaspete, furnituri antice, obiecte de arta rare. The Milestone este preferat de multe cupluri care isi petrec aici luna de miere.

Pe urmatoarele 5 locuri se situeaza : 6. Relais Il Falconiere, din Cortona, Italia 7. Sabi Sabi Private Game Reserve, din Sabi Sands, Africa de Sud 8. Mandarin Oriental, Munich 9. Four Seasons Resort Hualalai, Hawaii 10. Oberoi Amarvilas, Agra, India

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea