Vacante

#mariah carey #beyonce #tom cruise #mihaela radulescu #dana rogoz #franta #austria #vedete #viena

Top destinatii de vacanta unde poti intalni vedete

Iti place Mariah Carey si ai vrea sa o vezi de aproape? Ori ai vrea sa te dai pe schiuri la cativa metri de Mihaela Radulescu, Dana Rogoz, Andreea Esca sau Denis Stefan? Ori sa faci plaja in apropierea cuplului Sarkozy sau poate sa vezi cum arata iahtul cantaretei Beyonce? Iata cateva dintre destinatiile de vacanta unde poti fi in preajma unor vedete fara sa fie nevoie sa scoti din buzunar sumele pe care le arunca ele pe o vacanta.
 

Vedetele romanesti se plimba in tara si strainatate
 

Daca ai vrea sa le vezi pe vedetele romanesti dandu-se pe schiuri sau pe placa de snowboard, atunci ai la dispozitie mai multe optiuni. Poti fie sa mergi pe partiile din tara noastra, din statiunile de pe Valea Prahovei, acolo unde la sfarsit de saptamana ai mari sanse sa dai peste multe dintre numele cunoscute din show-biz-ul romanesc: Andreea Esca cu familia, Andreea Balan si colegii ei de trupa, Dana Rogoz, Roxana Ciuhulescu, Claudia (Cream) si multi altii. Locatiile preferate de acestia sunt Poiana Brasov si Predeal, acolo unde se afla si hotelurile „de fite” ale unor personaje cunoscute precum Adrian Ilie sau familia Copos.

Pe timp de vara, poti alege Mamaia sau Vama Veche, daca vrei sa vezi vedete romanesti. La Mamaia pe tot timpul sezonului de vara poti zari pe plaja personaje precum Catalin Botezatu si manechinele sale, Monica Columbeanu, Tania Budi sau Elena Basescu, in timp ce pe scenele de la mare se perinda in fiecare seara diverse trupe sau cantareti pe care apoi ii poti vedea la plaja sau la restaurantele din zona. La Vama Veche poti gasi cantareti din trupe rock, pop dar si dance (precum cei de la Class, Phoenix etc.), dar si actori sau oameni de presa care prefera linistea acestui loc galagiei altor statiuni.
 

Stirileprotv.roDin ce in ce mai multe vedete romanesti pot fi vazute in strainatate
 

Daca mergi in vacanta in strainatate, ai sansa sa dai peste multe persoane cunoscute din peisajul romanesc. Daca mergi la Viena intr-o escapada romantica, ai toate sansele sa te intalnesti cu Smiley si Laura Cosoi, care mai zboara intr-o vizita scurta spre capitala Austriei atunci cand au timp pentru cateva zile de vacanta.

In cazul in care mergi la ski in Austria te poti intalni cu Mihaela Radulescu, care merge cu fiul ei, Ayan, pe partiile din Kitzbuhel, dar si cu actori de telenovele precum Adela Popescu. Aceasta din urma are o amintire neplacuta pe partiile austriece dupa ce in urma cu ceva vreme si-a rupt mana la ski pe o partie din Austria. Insa aceasta destinatie ramane printre preferatele vedetelor romanesti pentru ca raportul pret-calitate este foarte avantajos.

Atunci cand iti rezervi o vacanta pentru ski in Bulgaria, ar trebui sa stii ca ai mari sanse sa o gasesti pe partie pe Dana Rogoz, care merge destul de des la Bansko ca sa schieze, aceasta statiune fiind printre preferatele, alaturi de statiunea franceza Chamonix . Acolo ea este insotita de iubitul ei, dar si de personaje precum Alina Grigore si Bogdan Albulescu , de la Acasa TV.
 

Si vedetele straine merg la ski in Alpii francezi
 

Se stie ca statiunile din zona franceza a muntilor Alpi se afla printre preferintele lui Tom Cruise si a sotiei lui, Katie Holmes, care mai iubesc insa si Germania, dar si capitala Angliei, Londra. Insa alaturi de ei, pe partiile franceze ii poti gasi si pe cei din familia regala britanica , care mai viziteaza insa si resorturile din Elvetia.

De altfel, statiunea elvetiana Verbier este preferata a unor nume precum James Blunt, Victoria Beckham si a printilor William si Harry. Iar daca treci pe partea italiana a Alpilor, poti sa schiezi alaturi de Roberta Armani, nepoata lui Giorgio Zimbio.comArmani

Daca mergi vara in Grecia ai mari sanse sa inoti alaturi de Ernest, Mihaela Tatu, Teo Trandafir, dar si de Radu Valcan. Iar daca alegi Coasta de Azur din Franta, atunci ar fi bine sa-ti pregatesti aparatul de fotografiat pentru ca litoralul Marii Mediterane este preferat de foarte multe vedete internationale: Mariah Carey, Leonardo di Caprio, Beyonce, Geri Halliwell, Eva Longoria, Naomi Campbell, dar si de presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy si sotia lui Carla Bruni.

Si sa nu uiti faptul ca Mihaela Radulescu a ales Principatul Monaco pentru a se stabili impreuna cu fiul sau, asa ca daca vei merge prin Monaco, ai toate sansele sa va intalniti intr-un magazin din zona.

In cazul in care mergi intr-o croaziera pe Mediterana, ai toate sansele sa te intalnesti cu yacht-urile pe care vedete internationale precum Jay Z si iubita lui, Beyonce, pilotul de Formula 1, Jenson Button, Naomi Campbell sau Eva Longoria le inchiriaza pe timpul verii. Tot pe aici se plimba si multi dintre miliardarii lumii, precum rusul Abramovici.

Franta este preferata si de vedetele romanesti: Andreea Raicu viziteaza des destinatii precum Parisul sau Coasta de Azur, in timp ce Diana Dumitrescu merge la Paris pentru escapade romantice.

 




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea