Vacante

#vacanta august # vacanta romania #destinatii de vacanta #baile felix #bran #mamaia #vacanta

Top 3 destinatii din Romania, pe care sa le vizitezi in luna august

Doresti sa-ti petreci concediul in Romania? Cu siguranta vei avea de unde alege. De la statiuni pe malul marii, pana la statiuni montane de renume si chiar statiuni termale, unde sa te relaxezi in voie, vei gasi oferte pentru toate buzunarele. Iata care sunt cele mai tentante ofete de vacanta, pentru luna august, in Romania.

Mamaia

Sursa foto: skytrip.ro

Daca visezi la un sejur de vis pe litoralul romanesc atunci Mamaia este destinatia perfecta pentru tine. Aceasta este cea mai dezvoltata statiune de la noi si cu siguranta nu te vei plictisi. Ziua te poti relaxa la plaja iar noaptea te poti distra pe cinste in cluburile din zona. In plus, poti vizita Delfinariul si Satul de Vacanta, aflate foarte aproape de statiune.

In plus, aici poti gasi oferte de vacanta pentru toate buzunarele. Preturile unui sejur de 7 nopti pornesc de la 100,15 euro de persoana la un hotel de doua stele, precum Hotel Unirea si pot ajunge pana la 633.38 de euro la un hotel de patru stele precum Hotel Phoenicia Luxury.

Bran

Sursa foto: pixabay.com

Daca te numeri printre persoanele care adora muntele si iti doresti o vacanta departe de arsita din Capitala poti merge la Bran. Aici poti gasi o multime de lucruri de facut si de vizitat. Desigur, cea mai importanta atractie turistica este de departe Castelul Bran, un loc plin de legende, istorie si cultura, desemnat unul dintre cele mai frumoase castele ale lumii.

Daca optezi pentru o vacanta in Bran trebuie sa vizitezi si satele din jur ce ofera privelisti superbe si de unde poti afla povesti fascinante, dar poti vizita si biserici monumente istorice. Printre acestea se numara Satul Sohodol, Satul Simon, Satul Predelut si Satul Poarta.

O noapte de cazare in Complexul La Valtoare costa 10,84 de euro de persoana. In schimb, pentru o noapte de cazare la Hotel Emire, de patru stele, trebuie sa scoti din buzunar 40,15 euro de persoana.

Baile Felix

Sursa foto: epitesti.ro

Statiunea Baile Felix este renumita ca fiind o zona de tratament si relaxare. Apele termale din zona sunt recomandate de medici in tratarea si recuperarea pacientilor de decenii. Statiunea mai este insa renumita si pentru rezervatiile unice in aceasta parte a Europei.

Este destinatia perfecta pentru cei care vor sa faca plimbari lungi in natura si sa viziteze parcuri nationale. Aici poti admira lacurile cu nuferi, pesti exotici si broaste testoase, unice in Romania. In plus poti face o drumetie pana la avenul de la Betfia, unde te vei bucura de privelisti uimitoare.

In zona exista si un parc acvatic unde poti merge alaturi de cei mici, pentru a se distra.

Pentru sapte nopti de cazare la Hotel Padis, de doua stele trebuie sa scoti din buzunare 98,49 de euro de persoana. In schimb, daca optezi pentru un hotel luxox precum Hotel International de patru stele, trecui sa platesti 49,72 de euro de persoana, pe noapte.

Sursa foto principala: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea