Vacante

#hotel #vacanta romantica

Top 2008 cele mai romantice hoteluri

Pentru aceia dintre voi care cauta o destinatie deosebita in acest an, topul celor mai romantice hoteluri din lume reprezinta o sugestie .

De Ziua Indragostitilor o vacanta intr-un astfel de hotel poate fi cu adevarat o declaratie de dragoste . wheatleigh2

1. Wheatleigh, Massachusetts, SUA.

Datand din 1893, Wheatleigh este un conac construit in stilul castelelor de tara din Franta. Hotelul este faimos pentru servicii la standarde extrem de ridicate, pentru eleganta si confortul oferite, precum si pentru excelenta bucatarie. Design-ul bogat implica ferestre cu vitralii, oglinzi de cristal, sala de mese cu ferestre imense care dau spre parc, seminee. Cladirea a fost renovata odata cu trecerea in noul mileniu. Astazi este cunoscut ca unul dintre cele mai luxoase hoteluri de mici dimensiuni.

Ariau Amazon Towers Hotel2. Ariau Amazon Towers Hotel, Manaus, Brazilia.

La confluenta raurilor Ariau Creek si Rio Negro, Ariau Amazon este un hotel construit la nivelul coroanei padurii tropicale. Casutele cocotate la o inaltime de 80 de picioare de la pamant sunt legate intre ele prin carari de lemn, suspendate intre copaci. Casutele arata rustic pe dinafara, insa in interior domneste luxul. Este o destinatie ideala pentru cei care cauta un maxim de intimitate, in mijlocul florei si faunei tropicale. Barbuda

3. The Beach House, Barbuda, Caraibe.

Hotelul ofera casute izolate pe plaja, inconjurate de albastrul marin, destinate cuplurilor sau prietenilor. Clientii au la dispozitie un mobil cu ajutorul caruia sa-si cheme valetul personal, care le indeplineste toate dorintele. Sunt numai 21 de apartamente, cu punte proprie si mobila alba , design romantic, scaldat intr-o atmosfera de relaxare totala. ritzchambre2

4. Ritz, Paris, Franta.

Este putin probabil ca cineva sa nu fi auzit macar o data in viata acest cuvant. Celebrul hotel a fost construit in 1898 de catre Cesar Ritz, un vizionar care a facut din acest nume simbolul elegantei si perfectiunii. Hotelul Ritz se mentine in top si in 2008. O camera de calitate superioara ajunge la 840 euro pe noapte.

Wildflower Hall, Himalayas5. Wildflower Hall, Himalayas, Shimla, India.

Hotelul se situeaza la o inaltime de 8.350 picioare, in muntii Himalaya . Proprietatea se intinde pe 23 acrii de padure virgina. Wildflower Hall recreeaza stilul colonial, cu peisaje care iti taie rasuflarea, deasupra vailor si a muntilor. Este una dintre cele mai seducatoare destinatii pentru cei care vor sa se relaxeze in piscina, la sauna sau in spa-ul luxos.

7. Hotel Cipriani, Venetia, Italia 8. Rosewood Mayakoba, Riviera Maya, Mexic 9. Wharekauhau, Islanda de Nord, Noua Zeelanda 10. The Marine Hermanus, Hermanus, Africa de Sud.
hotel Cipriani hotel Rosewood Mayakoba hotel Wharekauhau hotel The Marine Hermanus

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea