Vacante & Calatorii

#targul de turism al romaniei #targul de turism al romaniei 2009 #ttr 2009 #operatori de turism #romexpo

Targul de Turism al Romaniei (editia XXI) incepe astazi

Cea de-a XXI-a editie a Targului de Turism al Romaniei ( ) isi deschide portile astazi. Evenimentul se va desfasura intre 19-22 2009, la Romexpo.

Daca doresti sa calatoresti anul acesta, la targ gasesti pentru Europa, Asia, Africa, America si Orient. La  TTR participa din Romania, Grecia, Ungaria, Turcia, Egipt, Israel, Croatia, Bulgaria, Austria, Franta, Italia, Belgia, Marea Britanie, Polonia si Germania. Printre cei mai numerosi expozanti sunt cei din Romania, Grecia, Turcia si Ungaria.

Agentiile si tour-operatorii isi vor prezenta cataloagele cu oferta pentru , insa poti gasi oferte pentru tot restul anului. Daca nu ai gasit inca ceva interesant pentru minivacanta de Paste sau 1 Mai, mai ai timp pana duminica sa alegi ceva pe gustul tau. Ca in fiecare an , expozantii propun reduceri si oferte promotionale valabile in perioada targului, care permit achizitionarea unui pachet de vacanta la un pret mai mic.

Pe langa ofertele de vacanta, in cadrul targului se desfasoara diverse evenimente conexe, precum lansarea Ghidului Turistic al Romaniei 2009-2010. Programul complet este disponibil pe site-ul oficial al targului.

Daca vrei sa vizitezi Targul de Turism al Romaniei, poti merge zilnic, intre 10:00-18:00, in perioada 19-21 martie si intre 10:00-16:00, in ultima zi a targului. Informatii despre editia de anul trecut gasesti aici si aici.

Oferte pentru tine

  •   2009-03-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Georgiana Leanca

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii