Vacante

#vacante 2018 #vacante Romania #vacante targ de turism #targul de turism al Romaniei 2017

Targul de Turism al Romaniei: ce vacante poti cumpara la jumatate de pret

Pana duminica, 19 noiembrie, peste 200 de agentii si tour-operatori va asteapta la Romexpo cu super-oferte pentru vacanta de Craciun si Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau oferte early-booking pentru sejururi si excursii in sezonul primavara-vara 2018.

In cadrul evenimentului, care se va desfasura in perioada 16-19 noiembrie 2017, la Romexpo, participantii vor promova cele mai avantajoase vacante de Craciun si Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi si excursii in sezonul primavara-vara 2018.

Gradul de internationalizare a Targului de Turism al Romaniei este de 15%, 13 tari promovandu-si la targ zonele si obiectivele turistice atractive - Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, Romania, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina.

La eveniment se vor oferta atat destinatii binecunoscute precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franta, Marea Britanie, cat si destinatii exotice - Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles.

Cuba, Palestina si Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turisti si calatori, fiind tari care au statutul de participanti oficiali ai evenimentului.

La TTR sunt prezente si centre culturale si turistice, care au ca obiectiv promovarea zonelor rurale din Romania, bogate in obiective de interes si revitalizarea traditiilor si mestesugurilor locale, atat pentru turistii romani, cat si pentru cei straini. Multe alte zone turistice din Romania sunt promovate la targ prin intermediul consiliilor judetene si locale — judetul Mures, judetul Hunedoara, municipiul Piatra-Neamt, statiunile judetului Bacau (Slanic Moldova, Targu Ocna, Moinesti), orasul Techirghiol, a carui principala atractie este Sanatoriul Balnear si de Recuperare.

Oferte de transport

Printre ofertele companiilor de transport se remarca si cele ale CFR Calatori care, pe parcursul TTR, vine cu 45% reducere la cumpararea biletelor de tren, valabile pana la data de 15 decembrie 2017 (biletele pot fi valabile pana la data de 14 ianuarie 2018). CFR aduce la TTR Cardul TrenPlus GOLD (250 de lei) care intra pe piata din 16 noiembrie 2017. Pe baza acestuia, se pot achizitiona bilete de tren timp de un an cu 40% reducere.

TAROM Tours vine pe parcursul zilelor de targ cu reduceri tarifare pe cursele interne si externe, vouchere pentru viitorii pasageri, precum si pachete turistice, inclusiv pentru pietele de Craciun din marile orase europene.Oferte

Programul de vizitare al TTR este pana pe 18 noiembrie, intre orele 10:00 si 18:00, iar pe 19 noiembrie intre 10:00 si 16:00. Pretul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea