Vacante

#bani vacanta romani #vacanta romani #romani Revelion #romani vacanta

Suma-record pe care romanii au cheltuit-o de sarbatori

Romanii au redescoperit gustul vacantelor la trecerea dintre ani! Romanii au lasat in statiunile montane cu 11% mai multi bani decat Revelionul trecut. Iar ca de obicei, destinatiile cu traditie au fost arhipline.

Vacanta de revelion i-a costat pe turistii romani aproape 37 de milioane de euro. In statiunile din tara au ajuns pentru a petrece noaptea de revelion peste 167.000 de romani, cu 5,5% mai multi decat anul trecut, arata datele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Turismul rural conduce clasamentul de revelion, cu 58.000 de persoane care au preferat sa isi petreaca noaptea dintre ani la pensiuni. Urmeaza zonele montane si marile orase, cu cate 36.000 de turisti fiecare dintre categorii.

Si in strainatate, romanii au calatorit mai mult de sarbatori: 11.000 de turiști romani si-au petrecut revelionul peste hotare, cu aproximativ 8% mai multi fata de anul 2016

Sursa foto: pixabay.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea