Vacante

#strand #strandul felix #baile felix #bazine #apa termala #terapie

Strandul Felix s-a modernizat

Cel mai modern strand din nord-vestul tarii a fost inaugurat la Baile Felix , sambata, 21 iunie 2008.  

Strandul Felix dispune de sase noi bazine , de tipuri diferite: cu apa termala , instalatii acvatice de hidromasaj si masaj subacvatic, instalatie de produs valuri, jocuri si caderi de apa, bazine de relaxare si bazine de apa pentru adulti.

Copiii se pot bucura acum de bazinele Baby si Junior, cu o suprafata de 505 metri patrati. Turistii mai pot folosi terenurile de minifotbal si volei de plaja, topoganul cu 5 piste si plajele cu nisip si cu gazon .

Ca sa atraga clientela, strandul Felix are preturi promotionale in aceasta vara. Un bilet pentru adulti costa 15 lei, in el fiind incluse accesul la bazine, terenurile de sport si la topogan. Biletele pentru copii sunt 7 lei, iar cei cu varste sub 4 ani au intrarea libera.

Potrivit Bihoreanul, suma investita in lucrarile de modernizare depaseste un milion si jumatate de euro. Prin investitiile facute in ultima jumatate de an, SC Turim Felix doreste sa atraga turistii romani care pana acum preferau sa mearga in statiunile balneo unguresti, precum cele din Hajduszoboslo sau Dobretin. Strandul indeplineste standardele UE , bazinele dispunand de sisteme de filtrare si recirculare a apei.

Statiunea Baile Felix este situata in nord-vestul Romaniei, la 9 km distanta de Oradea. Baza de tratament cuprinde instalatii pentru bai cu apa calda, namol si parafina , bazine cu apa termala, instalatii pentru electro si hidroterapie, sauna, sali de gimnastica medicala, piscine acoperite si in aer liber. Un factor terapeutic important il reprezinta microclimatul de aici, care favorizeaza relaxarea sistemului nervos si endocrin.

Foto Bihoreanul

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea