Vacante

Statiunile turistice vor avea o noua clasificare

Guvernul ar putea aproba legea privind clasificarea statiunilor in functie de gradul de interes al acestora, potrivit declaratiei Secretarului de stat din Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale , Lucia Morariu.

 

"Vechiul act normativ este foarte restrictiv, iar cel nou va imparti criteriile in obligatorii si optionale. Criteriile obligatorii sunt legate de existenta iluminatului public, de infrastructura si canalizare ", a explicat Lucia Morariu.

 

Aceasta a mentionat faptul ca exista progrese in ceea ce priveste oferta operatorilor de turism de pe litoral, in comparatie cu anul trecut si ca se spera la o crestere de 15% a numarului de turisti.

 

Statiunile de importanta nationala si statiunile locale vor fi astfel mai bine delimitate. Legea noii clasificari a statiunilor ar putea fi aprobata de Guvern in doua saptamani.

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta
  •   2008-05-29
  •  

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.