Vacante

#catedrale #tomescu #turneu stradivarius #harta interactiva

Special: cele 12 catedrale ale lui Tomescu

Luni, 13 mai, este randul Clujului pe harta celor 12 „munci” pe care violonistul Alexandru Tomescu le depune de-a lungul Turneului Stradivarius 2013 – Bach to Basics.

Concertul de la Cluj va avea loc in Biserica Reformata de pe strada Lupului (Kogalniceanu), cunoscuta pentru acustica sa excelenta, potrivit cluj.travel.. Orasul de sub Feleac este al treilea de pe itinerariul turneului, dupa Brasov si Targu-Mures.

„Acustica pentru un violonist este la fel de importanta ca descoperirea chitarei electrice de catre un chitarist care toata viata a cantat la chitara rece”, spunea recent Tomescu la TVR. Asa ca a ales pentru Turneul Stradivarius din acest an 12 biserici monumentale din Romania, cu o acustica desavarsita. Fiecare dintre acestea merita cu prisosinta o vizita, indiferent daca sunteti localnic sau vizitator.

cluj.travel. a pregatit o harta interactiva a celor 12 biserici care gazduiesc turneul. Faceti click pe fiecare obiectiv in parte, pentru un mini-ghid al acestuia. Pentru o vizualizare optima va recomandam sa deschideti harta pe ecranul intreg. Imaginile folosite provin din surse publice.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea