Vacante

#calatorie #site-uri # sfaturi calatorie #sfaturi vacanta #ponturi vacanta

Site-urile de calatorie care iti vand cele mai ultile ponturi de vacanta

Vrei sa te integrezi printre localnici si sa te bucuri de un festin culinar chiar la ei acasa atunci cand vizitezi o tara straina? Ai nevoie de un ghid care sa te indrume ce sa vizitezi si unde? Urmatoarele website-uri iti ofera toate aceste detalii, ponturi utile pentru ca tu sa fii un turist cu adevarat informat.

Triptuner.com

TripTuner este un site care incearca sa iti gaseasca destinatia ideala folosindu-se de gusturile si preferintele tale in materie de calatorii. Odata accesat, esti invitat sa iti alegi tipul de vacanta dorit - relaxanta sau activa, pentru adulti sau pentru copii, mare sau munte etc., scrie CNN.com.

Portalul te ajuta sa iti rezervi camerele de hotel, iar recomandarile pot fi limitate la o regiune in apropierea tarii tale.

Mealsharing.com

Cel mai bun mod prin care poti experimenta traditia gastronomica locala este de a lua cina alaturi de localnici, in propriile lor case. Exact asta si face MealSharing, un site specializat pe acest tip de experiente culinare. Sunt peste 425 de orase in care localnicii isi pun la dispozitie locuintele, deci poti fi sigur/a ca vei gasi o oferta diversificata.

Campinmygarden.com

Daca esti genul de turist caruia ii plac excursiile cu cortul, dar preferi sa ai la dispozitie si alte facilitati, cum ar fi o toaleta sau o cabina de dus, atunci CampInMyGarden este website-ul pe care trebuie sa il vizitezi.

Turistii pot gasi aici gazde dispuse sa isi inchirieze curtea la preturi incepand cu 5 dolari de persoana pe noapte. In plus, ai optiunea de a cauta case cu piscine, locuri amenajate pentru gratar, retele Wi-Fi sau servicii de babysitting.

Seatguru.com

Seatguru este un website care te ajuta sa calatoresti mai confortabil cu avionul. Platforma online iti indica cele mai bune locuri din toate tipurile de avion existente si iti spune care sunt cele pe care trebuie sa le eviti, ca de exemplu cele aflate langa toaleta, care au un spatiu limitat pentru picioare sau care nu pot fi inclinate pentru a-ti asigura un minim confort.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea