Vacante

#kusadasi #turcia #mexic #cancun #tenerife #rhodos #litoral #sejur

Sejururi de 4 stele pe litoral in vara 2008

In vara 2008 ofertele pentru litoralul strain sunt simple, sau combinate cu zile de excursii si programe speciale pentru turisti. Preturile cele mai atragatoare raman cele pentru destinatiile favorite ale romanilor, Grecia, Bulgaria, Turcia, Tunisia. Daca alegem tari exotice mai indepartate, preturile cresc.

 

Turistii pot alege varianta de masa convenabila, de la pachete incluzand cazarea si micul dejun la vacantele ultra all inclusive.

 

Grand Master RhodosUn pachet charter in Rhodos te costa de la 730 euro de persoana, pentru 10 nopti de cazare. Pentru lunile iulie si august preturile sunt intre 780 si 949 euro de persoana, in camera dubla. Pachetul include cazarea intr-un hotel de 4 stele din Rhodos, cu demipensiune. Pentru copiii cu varste pana in 2 ani pachetul costa numai 20 euro. Turistii beneficiaza de piscina in aer liber, jacuzzi si sauna. Hotelul este recomandat pentru cei care cauta in vacanta viata de noapte si posibilitatea de a face shopping. ( Active Travel )

 

Tenerife hotelPentru Tenerife, sejururile de o saptamana sunt in jur de 700 euro de persoana, pentru uin confort de 4 stele. Pachetele includ biletul de avion cursa charter, transferul aeroport – hotel – aeroport, cazarea, mesele si asistenta turistica. Pentru taxele de aeroport se plateste o suma de 115 euro de persoana, iar asigurarea medicala de 20 euro este obligatorie. In Playa de las Americas, un sejur de 6 nopti costa 689 euro la sfarsitul acestei luni si 769 euro in iulie si la inceputul lui august. Oferta include cazare in camera dubla cu demipensiune. (Kron Tour)

 

punta-cancunPentru destinatii indepartate precum Mexico City si Cancun, un astfel de sejur depaseste 2000 euro de persoana. Este vorba despre pachete cuprinzatoare, care includ atat sejururi, cat si excursii la obiectivele turistice. Pentru 2099 euro beneficiezi de: bilet de avion, 11 nopti de cazare in hoteluri de 4 stele cu mic dejun, tur de oras in Mexico City, intrare la Muzeul de Arheologie din Mexico City, tur de piramide la Teotihuacan , vizita la Basilica de Guadalupe, transferurile si asistenta turistica. Pentru taxele de aeroport trebuie sa mai pregatesti aproximativ 300 euro.

 

Turcia plajaIn aceasta vara una dintre cele mai cautate destinatii pentru vacantele pe litoral este Turcia. In Kusadasi, un sejur de 7 zile ajunge la 364 euro de persoana. In pachet beneficiezi de cazare in camere standard cu all inclusive, plaja privata cu sezlonguri si umbrele gratuite, acces liber in centru de fitness, in baia turceasca, sauna si piscine. (Discovery)

 

Pentru destinatii exotice pe litoral, gasesti informatii aici.

 

Citeste si Preturi pentru vara 2008 pe litoralul romanesc.

 

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea