Vacante

#dubai shopping festival #dubai

Se apropie Dubai Shopping Festival

Privit la inceput ca un paradis al milionarilor, in ultima vreme Dubaiul a atras din ce in ce mai multi turisti, gratie diversitatii sale. Pentru multi este o destinatie exotica de vara. Pe de alta parte, daca vrei sa-ti petreci concediul de iarna intr-o zona cu o clima subtropicala, Dubaiul este alegerea perfecta. Perioada indicata pentru turisti se intinde din noiembrie in martie.

Insa poate cea mai mare atractie a shopping Festival (DSF), cunoscut in lumea araba ca Layali Dubai, a fost initiat in 1996 de catre guvern. La inceput avea ca scop promovarea comerciala. Astazi Dubai Shopping Festival este un centru cultural, de shopping si de entertainment care atrage oameni din lumea intreaga. In aceasta iarna ai ocazia sa participi la Festivalul de Shopping care se desfasoara intre 24 ianuarie si 24 februarie. Exista deja oferte la agentiile de turism special concepute pentru acest eveniment. Prezentarea dubai shopping festival

De ce Dubai Shopping Festival

Desi este oricum considerat paradisul cumparaturilor pe tot parcursul anului, Dubaiul devine in iarna destinatia internationala numarul 1 pentru shopping. Orasul ofera cele mai bune branduri din lume la preturile cele mai mici. dubaishoppingfestival2Aduna laolalta pietele de textile si de mirodenii, faimoasele souk-uri, peste 400 de magazine de bijuterii, 2 piete de produse electronice si peste 25 mall-uri de talie internationala. Unele dintre cele mai importante centre comerciale sunt Al Khaleej Centre, Al Rais Centre, Bur Juman Centre, Lamcy Plaza, Wafi Plaza, Holiday Centre, Mazaya Centre, Jumeira Plaza, Jumeira Centre. Merita sa mergi pentru ca editia din anul acesta cuprinde mai mult de 100 de evenimente pline de culoare. Acestea aduc consumatorilor oportunitati foarte diversificate de shopping, entertainment si reduceri cu adevarat spectaculoase. Cei cu adevarat pasionati de shopping isi vor putea satisface aceasta placere si dupa caderea noptii, in Night Souk. Magazinele raman deschise pana tarziu. 

Sub logo-ul “One Family, One World, One Festival”, Dubaiul pregateste promotii, vanzari si discount-uri de pana la 75% pentru produse ale unor branduri internationale. La concursurile organizate in cadrul festivalului se pun la bataie premii care ajung la 1 milion de euro pe zi pentru norocosul castigator. Atractiile anului merg de la tone de mancare din toate regiunile globului, pana la mini ferme de animale si spectacole in aer liber . Si daca aceste motive nu sunt suficiente, trebuie sa stii ca festivalul a ajuns sa aduca profituri de 1 bilion si jumatate de euro din vanzari. Chiar si cei mai carora nu le plac cumparaturile sunt sedusi de toate evenimentele care au loc spre distractia spectatorilor.

Oferte turistice pentru Dubai Shopping Festival

O excursie de 5 zile in perioada festivalului te costa pornind de la 250 euro. In pret intra cazarea la un hotel de 4 stele si micul dejun. Daca vrei sa stai la 5 stele o perioada mai lunga si biletul de avion este inclus in pret, atunci suma urca la 700, 1000 euro de persoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea