Vacante

Schiaza in Europa iarna asta

Iti doresti o vacanta la ski in ultimele luni ale anului ? Inca mai ai timp sa optezi pentru cateva zile in statiunile europene.

Vei avea parte de servicii ireprosabile si te va costa la fel ca in tara, sau chiar mai putin. In pus, beneficiezi de partii bine intretinute si de un strat generos de zapada.

Partii elvetiene

In Elvetia, pretul unui sejur de 6 nopti la un hotel de 3 stele porneste cam de la 330 de euro si nu depaseste 500. Preturile variaza in functie de perioada aleasa. In plus, poti practica si alte sporturi sau pur si simplu participi la evenimentele sportive desfasurate, precum saniusul nocturn sau snowtubing-ul. Copiii beneficiaza de o zona special amenajata, unde isi insusesc primele deprinderi in sporturile de iarna.

Ski in Italia Bormio-Livigno

In Italia, la Bormio-Livigno, un sejur de 2 saptamani te costa in jur de 300 de euro, la un hotel de 3 stele. Beneficiezi de un snowboardpark, instalatii de cablu potrivite tuturor tipurilor de schiori, partii atat pentru cei experimentati, cat si pentru incepatori, telescaune, skilift pentru copii. Dupa ce vii de pe partie, relaxeaza-te intr-o baie cu apa termala. Alte facilitati puse la dispozitie sunt piscina acoperita, patinoarul, saniile trase de cai, restaurantele din zona.

Oferte ieftine in Slovacia donovay slovacia

Daca alegi Slovacia, in statiunea Donovaly ai posibilitatea sa gasesti oferte foarte avantajoase la hoteluri si apartamente. Un sejur de 6 zile intr-un apartament de doua camere te costa in jur de 216 euro. Vei avea baie si bucatarie proprie si vei sta chiar in apropierea partiei. Donovaly dispune de o partie nocturna . Poti participa la unul dintre cele mai iubite evenimente, concursul de sanii trase de caini, organizat in fiecare sezon. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea