Vacante

#premiu #weekend la munte #weekend rina vista #concurs #rina vista #rina hotels

Rina Hotels si Acasa.ro te trimit in weekend la munte!

Turism.acasa.ro si Rina Hotels te invita sa participi la concurs ! Daca raspunzi la o simpla intrebare, ai sansa sa castigi un weekend in doi, la Poiana Brasov!

Vei sta intr-un hotel confortabil si elegant si te vei bucura in acelasi timp de o panorama deosebita, in mijlocul naturii.

Cum poti participa?

Intra pe site-ul Rina Hotels si cauta beneficiile pe care ti le ofera Rina Vista Hotel. Numeste 1 singur beneficiu postand in pagina de concurs de pe forumul de turism acasa.ro. Exista 4 sesiuni de concurs, fiecare avand cate un topic deschis pe forum:

Raspunsul tau trebuie sa contina un link catre pagina site-ului Rina Hotels unde ai gasit specificat beneficiul. Raspunde apoi la intrebarea: “Care este vacanta ideala, pornind de la beneficiul amintit de tine?”, in cadrul aceleiasi postari de pe forum.

Atentie!

Poti participa la oricare dintre cele 4 sesiuni de concurs, dar numai atata timp cat ai raspunsuri diferite. Mareste-ti sansele sa fii ales castigator participand pe cele 4 topicuri deschise pe forum, alegand de fiecare data alt beneficiu si dand un alt raspuns. Nu vor fi luati in considerare concurentii care posteaza acelasi raspuns in mai multe sesiuni din concurs.

In ce consta premiul

Inscrie-te la concurs pentru a putea castiga unul dintre cele 4 sejururi la munte. Premiul consta dintr-un voucher pentru un weekend de doua persoane, la Rina Vista din Poiana Brasov. Un sejur reprezinta:
- cazare cu mic dejun/ 2 nopti (vineri si sambata) / 2 persoane in camera dubla
- sauna, internet wireless
- mic dejun inclus.

Fiecare dintre cei 4 castigatori va fi anuntat in zilele de vineri: 6 noiembrie, 13 noiembrie, 20 noiembrie si 27 noiembrie 2009. Castigatorii vor fi contactati de Rina pentru a stabili data weekendului castigat .

COMENTARIILE postate la acest articol nu sunt luate in considerare ca raspunsuri la concurs. Pentru participare, trebuie respectate regulile de mai sus. Va multumim!

Castigatoarea primei sesiuni de concurs este: Izabela Radu.
Castigatoarea sesiunii II de concurs este: Alina Mihaela Nica.
Castigatorul sesiunii III de concurs este: Alexandru Gabriel Georgescu.
Castigatoarea sesiunii IV de concurs este: Elena Diana Ciuraru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea