Vacante

#vacanta #hotel rina sinaia #hotel rina vista #hotel rina tirol #poiana brasov #sinaia #hotel #rina hotels

Rina Hotels&Resorts, eleganta unei vacante la munte

Rina Hotels&Resort este un lant hotelier care imbina pasiunea pentru ospitalitate cu peisajele de exceptie de pe Valea Prahovei. Hotelurile ofera sejururi elegante si servicii la cele mai inalte standarde. In Rina Hotels turistii dornici sa se bucure de natura au acces imediat la servicii si facilitati moderne. 

Rina Vista, Rina Tirol si Hotel Sinaia sunt cele trei hoteluri care poarta marca Rina Hotels, facand parte din lantul hotelier care le administreaza, in decorul superbelor statiuni montane Poiana Brasov si Sinaia.

Hotelul Rina TIROL 3*, Poiana Brasov

Hotelul Rina Tirol se afla intr-un cadrul natural impresionant, in zona centrala a statiunii Poiana Brasov. Hotelul introduce clientii sai in atmosfera austriaca prin stilul sau tirolez, realizand o comuniune perfecta intre serviciile hoteliere si mediul natural din jur. Situarea hotelului este ideala pentru turisti, oferind acces usor la cele mai importante centre comerciale din Poiana.

Spatiile de cazare sunt primitoare si cochete, concepute pentru a indeplini nevoie clientilor sai: apartamente, garsoniere, camere duble si camere single. Fiecare camera beneficiaza de un mobilier confortabil, cu un design original si este dotata cu baie, telefon international, televiziune prin cablu, minibar si alte facilitati pentru un sejur stilat.

Rina TirolVei aprecia amabilitatea personalului si preparatele culinare ale maestrului bucatar. Bucataria traditionala romaneasca si internationala te imbie cu produse pe care le poti savura in fata panoramei superbe a Postavarului. In cazul in care iti petreceti vacanta aici impreuna cu familia, te vei bucura sa afli ca Hotelul Rina Tirol dispune de o gradinita pentru copii.

Daca iti doresti o vacanta eleganta si avantajoasa, alege ofertele speciale si last minut-urile oferite de Hotel Rina Tirol . Astfel de pachete iti asigura preturi avantajoase pentru weekend, diverse servicii si facilitati incluse in oferta si chiar o noapte in plus, ca bonus. Daca dispui de tichete de vacanta, Rina Tirol iti acorda si aceasta facilitate de a le folosi pentru a plati sejurul ales.

Hotelul Rina Vista 3*, Poiana Brasov

Rina Vista Hotel salaHotelul Rina Vista beneficiaza de o pozitionare centrala in Poiana Brasov, oferind o panorama frumoasa asupra Masivului Postavarul. Hotelul este structurat pe 6 nivele si dispune de un personal pentru care operativitatea si profesionalismul sunt esentiale.

Gratie tipurilor foarte diversificate de spatii de cazare si a salilor de conferinta, Rina Vista este destinatia ideala pentru vacante si evenimente corporate . Camerele, amenajate intr-un stil modern, dispun de baie, TV, minibar si telefon.

Daca vrei sa te destinzi si sa-ti rasfeti trupul, sauna si masajul sunt ideale pentru un sejur relaxant. In cazul in care esti un pasionat al sporturilor de iarna, dispui in Rina Vista Hotel de un centru de inchiriere a echipamentului de schi, de o scoala de schi si chiar de transfer la partii.

Vacantele la munte nu au fost niciodata atat de tentante ca la Rina Vista Hotel, unde vei uita de mirajul marii! Alege ofertele speciale de vacanta ale hotelului si vei avea gratuitate pentru un copil (in camera cu parintii). In plus, o astfel de oferta include, pe langa cazare in camera dubla, acces la sauna si masaj, gradinita si loc de joaca pentru copii, muzica live in restaurant si posibilitatea de a face excursii optionale: Cetatea Rasnov , Castelul Bran, plimbare in caruta si dejun in Moeciu, drumetie in Postavaru etc.

Hotelul Rina Sinaia 3*, Sinaia

Rina Hotel SinaiaAflat in centrul statiunii regale Sinaia, in apropiere de telecabina, Hotelul Rina Sinaia este destinatia perfecta pentru o vacanta intr-una dintre cele mai frumoase si mai romantice statiuni montane ale Romaniei.

Camerele elegante si confortabile sunt decorate in stil occidental si sunt dotate cu frigider, cablu TV, uscator de par , telefon international, cada si balcon. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai centre de frumusete si facilitati moderne pentru conferinte.

Daca iti doresti o seara deosebita, savureaza o cina in restaurantul hotelului. Aici ai posibilitatea sa incerci specialitati romaneasti, de la ciorbele taranesti si vinetele coapte, pe paine prajita, la mamaliga cu branza si smantana. In timpul cinei vei asista la un spectacol de folclor romanesc cu dansuri si cantece populare.

Mergi apoi sa te distrezi in clubul hotelului, pana tarziu in noapte. In cazul in care iti place sa joci jocuri pe calculator, Rina Sinaia detine o sala de internet si astfel de jocuri, perfecte pentru clientii sai pasionati de lumea virtuala.

 

 CONCURS: Castiga sejururi la munte cu Rina Hotels

 

Iti doresti o minivacanta plina de stil in Rina Vista Hotel? Daca vrei sa te bucuri de vara si nu stii unde sa pleci in weekend, ai acum ocazia sa castigi unul dintre cele patru sejururi la munte oferite de Acasa.ro in colaborare cu Rina Hotels.

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea concursului. Mai multe detalii despre concurs gasesti AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea