Vacante

Rasfat african intr-un complex turistic de lux I

Luxoasele complexe turistice din Africa ocupa deja un loc in Top 10 al celor mai bune hoteluri din lume.

Sunt zonele de pe continentul negru unde turistii cu dare de mana se bucura de o vacanta in salbaticie, avand totodata parte de servicii la standardele cele mai inalte.

Lux si rafinament african

Un complex turistic este construit in general intr-o rezervatie de animale particulara , aflata pe teritoriul unuia dintre parcurile nationale din Africa. Ascuns adanc in inima savanei africane, complexul este format din niste “colibe” de lux. “Colibele” sunt de fapt un soi de cabanute destinate fiecarui turist in parte. Numarul lor nu este foarte mare, in jur de 20 intr-un astfel de complex.  Li se mai spune “suite safari”.  

terasa singita1terasa singita2Acest soi de apartamente sunt decorate in stil romantic si toate au un spatiu pentru receptie.Imagineaza-ti un living spatios, din canapele englezesti, confortabile, pe care sunt presarate pernute ca sa te simti cat mai alintat cand stai la o ceasca de cafea cu prietenii. Mobila este asezata pe o terasa de lemn, insa pereti nu exista. Te inconjoara numai copacii si freamatul vegetatiei luxuriante.

Un serviciu special este bush spa. Tratamentele corporale oferite de centrul spa al complexului sunt inspirate de padurea luxurianta, astfel incat pielea ta se va hrani cu tot ce are mai bun de oferit natura africana.

baie safari africaBaile sunt adevarate capodopere de arta, combinand tehnologia de ultima generatie si piesele moderne cu elemente din epoca victoriana si piese unicat. In timp ce lenevesti in cada poti vedea prin peretele de sticla raul la care vin sa se adape animalele salbatice.

Daca ti se face foame, vei lua masa in stil mare. Cina este servita la lumina sfesnicelor aprinse, la mese asezate afara, in natura. Poti cere organizarea unui banchet privat, o cina romantica langa piscina sau in fata semineului, in noptile friguroase.

Citeste continuarea articolului aici.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea