Vacante

#fptr #program turistic #romania #o saptamana la mare #litoral romanesc

Programul O saptamana la mare ofera vacante ieftine

Federatia Patronatelor din Turism a lansat pe 21 martie programul social “ O saptamana la mare ” pentru anul 2008.

Programul FPTR se va desfasura in perioada 15 mai – 15 iunie 2008. Vanzarea se va face dupa principiul “primul venit, primul servit”, astfel incat doritorii trebuie sa se grabeasca sa-si rezerve un loc. Ofertele din cadrul programului “O saptamana la mare” se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani.

Sunt inscrise pana la ora actuala in jur de 14 societati hoteliere de pe litoralul romanesc. Pentru fiecare serie sunt disponibile cate 2500 de locuri.
 

Cat platim pentru oferte
 

Biletele sunt puse in vanzare la toate agentiile de turism din tara. Preturile pot fi mai mici de 200 de lei si includ TVA si comisionul de 10 procente cedat agentiilor de turism din cadrul programului. O vacanta pe litoral incepe de la 129 lei si ajunge la 189 lei pentru 6 nopti de cazare.

Pretul de 129 lei corespunde hotelurilor de 1 stea, pentru doua stele se plateste o suma de 159 lei, iar pentru 3 stele, in jur de 189 lei. Exista insa si oferte care depasesc 200 lei.

Un hotel de 3 stele din Mamaia ajunge la 225 lei in luna mai si la inceputul lui iunie, pentru un sejur de 5, 6 zile. In Eforie Nord la un hotel de 2 stele platesti 161 lei in iunie si cam 120 in mai.

Daca vrei sa consulti ofertele programului, gasesti informatii aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea