Vacante

#produse cosmetice #bagajul de vacanta #bagaj weekend #produse toaleta

Produse cosmetice si de toaleta pe care sa le pui in bagaj

Cand calatoresti, unul dintre principalii factori de confort il reprezinta aspectul exterior si igiena. Nu este intotdeauna simplu sa arati proaspat si curat atunci cand esti pe drum de multe ceasuri. In loc sa dai banii la destinatie pe crema pe care ai uitat-o acasa, fa-ti o gentuta de calatorie destinata produselor cosmetice si de toaleta.

 

Sapun lichid


Pe vremuri, turistii romani isi luau cu ei in vacanta sapun, prosoape, sampon si chiar asternuturi. Daca acum ai un sapun nou, sigilat, chiar si intr-un hotel de 2 stele, cand esti pe drum situatia ramane la fel de dificila. Intr-un circuit cu autocarul poti fi nevoit sa faci opriri la toalete publice. Ia cu tine o sticluta de sapun lichid. Este igienic, usor de manevrat si il poti imparti si cu altii fara probleme.
 

Servetele umede


Servetelele umede dezinfectante, precum si cele demachiante sunt incomparabil mai usoare decat o sticla, te racoresc si iti curata si dezinfecteaza pielea. Le poti folosi in orice situatie si in orice loc, fara sa risti sa versi continutul la o miscare brusca a mijlocului de transport.
 

Sampon si balsam


Ti s-a intamplat sa faci matreata de la samponul hotelului sau ca acesta sa se termine prea repede? Fiecare tip de par reactioneaza diferit la schimbarea samponului, asa ca cel mai sigur este sa-l folosesti pe cel de acasa. Pune-l in recipiente mici, in genul mini tuburilor cu balsam din cutiile cu vopsea de par .
 

Aparate pentru epilat


Cum hotelul nu-ti pune la dispozitie aparate de ras sau de epilat, tot ce poti face este fie sa mergi la cumparaturi, fie sa te gandesti din timp si sa pui in bagaj un astfel de obiect. In special in sezonul cald produsul este necesar pentru orice calatorie.
 

Perie de par


Pune un pieptene sau o perie de par in bagajul de calatorie. Daca iti ingrijesti parul zilnic te vei simti mai increzator si mai optimist decat atunci cand nu mai stii cum sa-l prinzi si abia astepti sa ajungi acasa la un coafor.
 

Papuci de casa


Pune in bagaj cea mai usoara pereche de papuci de casa. Indiferent unde calatoresti, cand te vei da jos din pat si vei simti in picioare papucii de acasa, te vei simti automat mai bine. Este un confort pe care ti-l poti asigura oriunde, nu ocupa mult loc in bagaj si nici nu-ti ingreuneaza geanta.

Sursa foto: personalbag.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea