Vacante

#grecia #paralia #excursii optionale #aqualand #corfu

Preturi pentru sejururile din Grecia

Chiar daca sejururile pe litoral sunt concepute in general ca fiind vacante statice, pachetele turistice devin tot mai diversificate, propunand programe optionale turistilor veniti la mare.

 

Si pentru ca romanii obisnuiesc sa cheltuiasca mult in vacanta, ofertele agentiilor de turism combina sejururile hotelurilor cu alte activitati prezentate in cadrul aceleiasi oferte, care sa aduca un plus de atractivitate. Grecia isi pastreaza locul de top in destinatiile de vacanta ale romanilor.

 

Vacanta pe litoral in Grecia

 

Un sejur de 6 nopti in Paralia ne costa intre 99 si 129 euro de persoana, plus 199 lei. Pachetul asigura cazarea intr-un hotel de 3 stele cu mic dejun, asistenta turistica si transport cu autocarul. Pretul calculat pentru o zi de sejur este de 30 euro, in lunile iulie si august 2008, fara transport. Pentru copiii cu varste intre 2 si 8 ani se acorda o reducere de 10%, iar pentru copiii cu varste mai mici de 2 ani cazarea este gratuita.

 

Se poate opta pentru un supliment de pranz, la 8 euro pe zi de persoana. In cazul in care ne facem asigurare medicala trebuie sa mai cheltuim 29 lei. Turistii care doresc sa se plimbe in timpul sejurului au posibilitatea de a alege intre excursiile optionale din programul propus de catre agentie:

- excursie la – 30 euro

- excursie la Atena – 45 euro

- excursie la Muntele Olimp – 25 euro

- excursie la manastirile din Meteora – 30 euro

- croaziera pe Marea Egee Volos - Skiatos – 40 euro.

 

O alta posibilitate de petrecere a timpului liber, disponibila in cam toate ofertele din strainatate, o reprezinta seara traditionala locala, in acest caz, o seara greceasca. Programul ofera mancaruri si bauturi specifice si posibilitatea de a invata cativa pasi din dansurile traditionale grecesti, sirtaki si zorba.

 

Aqualand -ul este unul dintre mari parcuri acvatice din sud-estul Europei O vizita de o zi iti garanteaza actiune, jocuri, distractie, relaxare, aventura, precum si mancare si bautura de calitate. Parcul acvatic se afla in mijlocul insulei si este usor de gasit din orice parte vii. Mai multe detalii gasesti aici.

 

In Grecia, o varianta de excursie poate fi in insulele Paxi – Antipaxi, doua insule invecinate in Marea Ionica, aflate la o distanta de 14 km de Corfu. Paxi este cea mai mica dintre principalele insule ale Marii Ionice, cu plaje superbe si pesteri marine. Pe insule gasesti flori de camp si maslini verzi, precum si sate pescaresti, in care sunt presarate casute traditionale prin care serpuiesc strazi vechi si inguste.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea