Vacante

Preturi mici la inceput de vara

In , Antalya, o vacanta de o saptamana costa 242 euro de persoana, in prima parte a lunii iunie. Pachetul include cazarea cu intr-un hotel de 5 stele. In a doua jumatate din iunie, pretul ajunge la 413 euro de persoana.

 

Daca alegi o vacanta pe litoralul grecesc, o oferta in creta   cu durata de 8 zile costa 220 euro de persoana. Plecarile se fac pe toata durata verii. Oferta include transport cu avionul cursa charter, cazare la hotel de 2 stele cu mic dejun, transferul si asistenta turistica . Pentru taxele de aeroport si caterig platesti inca 85 euro, iar pentru asigurarea medicala de calatorie, aproximativ 23 lei de persoana.

 

Pentru cei care vor sa vada Croatia si sa se bucure de peisajele de coasta, golfurile si vegetatia bogata, exista posibilitatea inchirierii de apartamente si studiouri .  Pentru apartamentele din complexele rezidentiale de 4 stele, un sejur minim este de 7 zile. Pretul unui apartament de 2-4 persoane ajunge la 58 euro pe zi.

 

Turcia ramane in continuare una dintre cele mai cautate destinatii de litoral. Un pachet all inclusive in costa 355 euro de persoana. Suma acopera biletul de avion cursa charter, transferul de la aeroport, cazarea cu all inclusive. Pentru taxele de aeroport se platesc 90 euro.

 

Pentru Tunisia, o in iunie costa 159 euro de persoana, in care sunt incluse biletul de avion, 7 nopti de cazare intr-un hotel de 2 stele cu demipensiune, transferul si asistenta turistica. Pentru un confort de 3 stele pretul ajunge la 189 euro, iar pentru 4 stele, la 209 euro de persoana.

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea