Vacante

# revelion 2012 #vacanta #vacanta revelion #sejur # vacanta sarbatori # vacanta decembrie # oferte turistice

Pretul vacantelor in luna decembrie, in functie de perioada

Luna decembrie este ultima perioada din an in care iti poti lua o vacanta si acest lucru incepe chiar cu prima zi, sarbatoarea de 1 Decembrie. Daca in prima jumatate a lui decembrie gasesti vacante la preturi mai mici, ofertele de Revelion sunt mai scumpe. In schimb, vacantele de Ziua Romaniei , cele de Craciun si cele de Anul Nou au in comun perioada scurta de timp. Media sejururilor pentru vacantele din decembrie este de 4-5 nopti de cazare.
 

Cat platesti pentru o vacanta in decembrie in Romania
 

Cei care aleg sa-si petreaca Ziua Romaniei in tara pot merge la munte. In judetul Brasov, un sejur de 3 nopti la un hotel de 3 stele costa 650 lei pentru 1 Decembrie si 975 lei 4 nopti de Craciun. Intr-o pensiune de 3 margarete din Bran, o camera costa 60 lei pe noapte de 1 Decembrie, iar de Craciun, aceasta ajunge la 70 lei pe noapte. Cu ocazia Anului Nou, un sejur de 5 nopti, la o pensiune de 3 margarete din Bran, costa 250 euro de persoana, dintre care o noapte este oferita gratuit.
 

Cat platesti pentru o vacanta in decembrie in strainatate
 

Pentru destinatiile din strainatate, preturile sunt asemanatoare pentru vacanta de 1 Decembrie si Craciun, in timp ce sejururile de Anul Nou au preturi ceva mai mari. Astfel, o oferta in Praga de 4 zile costa 300 euro de persoana, cu avion inclus, pentru vacanta de Ziua Romaniei.

De Craciun, o vacanta de 4 zile in Praga cu avionul costa tot 300 euro. Pentru Anul Nou, un sejur de 3 nopti incepe de la 135 euro pentru hotelurile de 3 stele (doar cazare cu mic dejun) si pot ajunge la 350 euro, pentru sejururile care au si bilet la concertul de Revelion de la Sala de Concerte Rudolfinum. Transportul cu avionul nu este inclus in pachet dar se ofera la cerere.

Cei care aleg Bulgaria pentru 1 Decembrie platesc 27 euro pe noapte in Borovets , la un hotel de 4 stele cu demipensiune sau 37 euro de persoana pentru 2 nopti in Bansko, la aceeasi categorie. De Craciun, in statiunea montana Pamporovo , pretul unei camere incepe de la 26 euro intr-un hotel de 3 stele (cazare cu demipensiune). De Revelion, pretul este de 46 euro pe noapte.


Sursa foto: virtualtripping.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea