Vacante

#agentia kusadasi # vacanta turcia #concurs vacanta

Pregateste-te de intalnire si castiga o vacanta in Turcia!

Stii cum sa faci o impresie buna cand mergi la o intalnire ? Numai 3 pasi te despart de o . Descopera obiectele ascunse, gandeste-te cum ti-ar folosi la o intalnire si inscrie-te la concurs. Agentia de turism te premiaza cu o excursie in Turcia .

Sentimente.ro si agentia de turism Kusadasi te invita la concurs. Inscrie-te la concursul "Cum ma pregatesc pentru o intalnire?" si ai sansa de a castiga o vacanta in statiunea turceasca kusadasi .

Aflata pe costa de vest a Turciei, statiunea Kusadasi este considerata una dintre cele mai frumoase orase de pe malul Marii Egee. Pe langa atractiile marii si clima placuta, mediteraneana, statiunea se afla in apropierea multor obiecte turistice antice, precum Efes, Didyma, Miletos etc. Statiunea se bucura de 300 de zile insorite pe an.
 

Cum sa participi la concurs


Intra pe pagina concursului si descopera produsele afisate aici. Sunt 11 produse ascunse prin camera pentru fete si 7 produse pentru baieti. Scrie o mica poveste despre cum te vor ajuta aceste obiecte sa te pregatesti pentru o intalnire.

Apoi, da click pe butonul "Like" din pagina de Facebook a agentiei Kusadasi

Nu uita sa mentionezi datele de contact: nume si prenume, email, telefon.

Castigatorul concursului va fi acea persoana care a cea mai interesanta si mai convingatoare povestioara despre obiectele descoperite si modul in care acestea o ajuta sa se pregateasca pentru intalnire.

Castigatorul va fi anuntat pe 1 martie 2012 de catre echipa . Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie - 29 februarie 2012.
 

Premiul concursului


Premiul concursului este oferit de catre S.C. Kusadasi S.R.L. si consta dintr-o excursie in Turcia in valoare de 1000 euro in statiunea Kusadasi. Excursia include:
 

  • 7 nopti de cazare la Hotel Vera Santa Maria
  • Transport cu avionul Bucuresi - Kusadasi - Bucuresti
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport.


Sursa foto: kusadasi.tv
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea