Vacante

Polite de despagubire pentru turisti

A
nul 2007 a fost primul in care asigurarile medicale nu au mai fost obligatorii. Au aparut astfel asigurari pentru anulari sau intarzieri de curse aviatice, pentru bagaje, bilete de avion , anularea calatoriei, pierderea legaturii aeriene, etc.
Odata cu intrarea in Uniunea Europeana, asigurarile medicale au incetat sa fie obligatorii. Cu toate acestea, mai ales pentru turistii care pleaca peste granita, politele de asigurare sunt foarte utile. Cardul de sanatate insa nu inlocuieste o asigurare medicala de calatorie. Cardul poate fi folosit numai in institutiile publice, care aproape ca nu mai exista in sistemul privatizat al tarilor dezvoltate. In 2008 politele de calatorie includ asigurarea de schi, pentru accidente excluse din polita de asigurare medicala, asigurarea de raspundere civila si asigurarea de pierdere a legaturii aeriene.
  •   2008-02-19
  •  

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.