Vacante

#cazare Olimp #cazare Constanta #oferte cazare #cazare litoral #oferteturism.ro

Pleci la mare? Oferte de cazare de la 70 de lei/noapte!

Daca aspectul financiar este o sursa de stres pentru escapada ta pe Litoral in aceasta periada, iata ofertele care te vor ajuta sa te bucuri de distractia la malul marii fara nicio problema!

In Constanta, poti gasi oferte cu buget redus in aceasta perioada, cum este Hotel Caraiman Mamaia (3 stele), situat la 3 kilometri de Centrul istoric din Constanţa, iar Delfinariul - la 7 km de hotel. Pentru doua nopti, cu mic dejun inclus, vei scoate din buzunar cu 25% mai putin pana la 16 iulie, mai exact 51,7 euro (aproximativ 234 lei/2 nopti/persoana).

Reduceri cu 25% la cazare pana pe 16 iulie gasesti si in Olimp, unde pentru o noapte de cazare vei scoate din buzunar 15,30 euro (aproximativ 70 de lei), cu mic dejun inclus. Iata Oferta Hotel Pam Beach & Spa Resort.

Si in Costinesti beneficiezi de reducere la cazare pana la mijlocul lunii. Pentru doua persoane la Hotel Atena platesti 36,4 euro (162 de lei)/doua nopti .

Sursa foto: pexels.com

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea