Vacante

Plaja cu baruri din stuf si lemn in Constanta

A
utoritatile din Constanta au votat Planul Urbanistic Zonal pentru statiunea Mamaia . Plaja va avea 26 de baruri construite din stuf si lemn.
Conform Realitatea TV, barurile vor fi construite pe nisip, la jumatatea distantei dintre mare si faleza. Cei care se vor ocupa de administrarea acestora sunt operatorii plajelor. Turistii vor putea sa ramana pana in zori la noile baruri, caci acestea vor avea program prelungit . Cu toate acestea, trebuie respectate regulile in privinta sonoritatii, lucru cu care au de furca discotecile de pe litoral si care nu trebuie sa afecteze si aceste baruri. Potrivit legii, un beach-bar este o constructie provizorie care trebuie demolata la sfarsitul verii si montata din nou la inceputul sezonului urmator. Anul trecut, majoritatea beach-barurile de pe litoral au fost descoperite ca functionau ilegal, ca urmare a verificarilor Inspectoratului de Stat in Constructii din Constanta. Un numar de 42 de beach-baruri prezentau probleme, cele mai multe in Mamaia si Eforie. Pana in aceasta vara proprietarii de terase fara autorizatie sunt avertizati ca aceste constructii vor fi demolate.
  •   2008-03-14
  •  

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.