Vacante

#sicilia #roma #vatican #paste #barcelona #perfect tour

Perfect Tour te trimite de Paste in Roma, Sicilia sau Barcelona!

Vacanta de Paste nu este departe iar Perfect Tour a pregatit trei programe turistice inedite! Anul acesta destinatia de top pentru Sfintele sarbatori pascale este: Roma si Vatican! Slujba de Inviere de la Vatican este principala atractie.

Un pelerinaj in tinutul Papei de la Roma, vizita la Muzeele Vaticanului si la Capela Sixtina va vor ramane in suflet toata viata chiar daca nu sunteti o persoana religioasa. Nu doar Vaticanul, ci si Roma este irezistibila cu impresionantele ei lectii de istorie, religie si arhitectura. Nu puteti ajunge aici pana nu faceti poze langa Fantana Trevi, pana nu vizitati Colosseumul, Columna lui Traian, Forumul lui Traian, Pantheonul, Piata Navona, Basilica Sfantului Petru.

Pe langa vizite la obiectivele culturale, nu puteti rata ocazia unica de a savura preparatele traditionale: pizza subtire si crocanta gatita la cuptor cu lemne, spaghete delicioase si celebra inghetata de casa (gelato). Dar si  posibilitatile de distractie sunt nelimitate: sesiuni de shopping, parcuri, cluburi, cafenele!

Si marea surpriza: toata distractia de Paste nu este asa scumpa precum va asteptati! Perfect Tour a pregatit un pret special pentru Sarbatorile Pascale in Roma: 299 euro de persoana pentru 3 nopti de cazare la hotel de 4* cu mic dejun si zbor dus intors.

Daca ramaneti fideli ariei latine a Europei, dar partea continentala a Italiei nu va surade, Sicilia va poate aduce linistea necesara.  Aici va veti bucura de liniste, plaje cu nisip, dar si ruine antice. Si daca achitati integral sejurul pana pe 10 februarie, beneficiati de o reducere de 25 euro (5% din tariful initial de 499 euro de persoana pentru 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun si zborul inclus). Sicilia devine o optiune din ce in ce mai atractiva, deoarece se asigura transfer la Biserica pentru slujba religioasa de pe 3 aprilie si asistenta turistica.

La fel de tentate ca ofertele pentru Sicilia, sunt si cele pentru Barcelona. Cu preturi de la 499 euro de persoana pentru un pachet 5 nopti (cazare, mic dejun si bilet avion inclus) si reducere tot de 25 euro de persoana puteti vizita locatii inedite sau puteti merge la shopping. Aveti ocazia sa mergeti la Manastirea Montserrat (aici se afla statuia Fecioarei considerata de pelegrini facatoare de minuni) sau puteti cutreiera magazinele de pe vestita artera comerciala Ramblas.

Perfect Tour

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea