Vacante

#paste #oferte de vacanta

Pastele le aduce agentiilor de turism 25 de milioane de euro

Conform ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism), se estimeaza ca agentiile locale vor avea incasari de 25 de milioane de euro din vazarea pachetelor de Paste .  

Suma depaseste cu 30% incasarile din anul trecut, in aceeasi perioada. Profiturile mari ale agentiilor se vor datora si pachetelor de vacanta care includ oferte “doi in unu”, Paste si 1 Mai in acelasi sejur.

Topul preferintelor de Paste

Favoritele sezonului raman Grecia , Spania, Italia, Bulgaria , Cuba, Dubai. Topul destinatiilor de Paste variaza insa in functie de agentii. Acestea furnizeaza date conform cu rata vanzarilor. Unii operatori turistici considera ca lupta se va da intre Turcia si Grecia, altii intre Grecia si Bulgaria.  

Se simte o scadere a interesului fata de Bulgaria, din cauza reclamatiilor de anul trecut, privind securitatea. Totusi, Grecia, Turcia si Bulgaria sunt tarile cu cele mai mici preturi pentru oferta de Paste, ceea ce le face extrem de atractive. Doua dintre ele mai au ca atuu si asemanarea obiceiurilor de Paste cu traditiile romanesti, gratie religiei ortodoxe.

Ca destinatii exotice , cele mai cerute sunt Tunisia , Dubai, Egipt sau Cuba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea