Vacante

#schi 2017-2018 # oferte schi #statiuni schi #schi

Pasionat/a de schi? Top 5 cele mai bune oferte pentru vacanta ta de vis!

Daca te numeri printre milioanele de pasionati din toata lumea care asteapta cu nerabdare venirea sezonului rece, pentru a ajunge pe partia de schi, cu siguranta vei aprecia urmatoarele oferte!

Daca ai ramas fan al Paltinisului, prima statiune montante din Romania, situata la cea mai inalta altitudine din tara (1450 m), la Complex Perla Paltinisului te poti caza cu doar 15 euro pe noapte/persoana, cu mic dejun inclus. Oferta o gasesti aici

Daca alegi ca destinatie Arefu, Transfagarasan, pentru o noapte de cazare cu mic dejun in perioadele 28.10-04.11.2017 / 15-22.12.2017 vei scoate din buzunar 26 de euro/noapte/persoana.

Pachete cu 7 nopti de cazare

Daca esti in cautarea unui pachet turistic, poti opta pentru Brasov, unde, de exemplu, la Teleferic Grand Hotel ai reducere de 10 % la cazare la  un sejur de 7 nopti, cu mic dejun, in perioadele 28.10-04.11.2017 / 15-22.12.2017 / 06-13.01.2018. Pachetul iti permite acces gratuit la centrul spa, care include o piscina interioara, cada cu hidromasaj in aer liber, o zona de fitness si 3 tipuri de saune: umeda, uscata si cu infrarosu.

La proprietate exista o scoala de schi, precum si un centru de inchiriere de echipamente de schi si snowboard, cu uscator de clapari. Exista depozit pentru echipament de schi disponibil gratuit. in plus, hotelul pune la dispozitia copiilor o camera de joaca, un club pentru copii si un loc de joaca in aer liber.

La schi in strainatate

Orice schior care se respecta ajunge cel putin o data in Austria! Iata cata costa o vacanta de sapte zile la Innsbruck la un hotel de 3 stele. Oferta ski-pass, demipensiune, ski-bus, welcome drink.

Cei care vor sa descopere Germania pe schiuri pot opta pentru Garmisch Partenkirchen. Oferta hotelului de patru stele Mercure Hotel Garmisch -baza ideala pentru drumetii, schi si calarie in apropiere de muntele Zugspitze - ofera facilitati moderne de relaxare, precum piscina in aer liber si teren de tenis, camere traditionale bavareze si restaurant in stil rustic, cu gradina de bere.

Sursa foto: oferteturism.ro

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea